top of page
  • Sakura

Huang Junjie отговаря на слуховете, че се среща с две жени едновременно


Junjie с различно фамилно име обиколи мрежата след видео, на което актьорът от

the Reunion: The Sound of the Providence прегръща неидентифицирана жена. Това доведе до слухове, но историята не приключва там.


Блогърка, твърдяща, че е негова приятелка, също се появи.

Публикувайки под псевдонима Hua Er Chaoji Guai в Weibo, тя сподели няколко скрийншота и записи на разговорите, които предполагаемо е водила с актьора, за да подкрепи твърденията си. Тя също споделя, че когато отначало започнали да се срещат, наивно повярвала, като той казал, че се среща с приятелката си, защото имал изгода от тази връзка, но бил с нея, защото наистина я обичал и нямал какво да спечели. Тя казва, че не било и връзка между фен и идол, защото не е гледала никоя от драмите му и Huang Junjie първи я заговорил и я добавил в WeChat.


Връзката им напредвала, а тя все още го чакала да се раздели с приятелката си. Единственото, за което бил притеснен той пък, твърди тя, било за това да не забременее.


Huang Junjie потвърди връзката си с жената, с която е забелязан, и отрече твърденията на третата страна, пишейки:

Затрупан съм с информация цял ден. Първоначално се паникьосах, когато научих, че се е разпространил слух за връзката ни. Тъй като тя не е от шоубизнеса, нямахме намерение да го разкриваме.
Скрийншотите, предоставени от Hua Er Chaoji Guai, са фалшиви и наистина нямах намерение да говоря за тях. Кой обаче да предположи, че нещата бързо ще излязат извън контрол и слуховете ще стават все по-луди.
Честно казано, наистина се ядосах, но разумът ми каза да обясня нещата ясно на всички. Ако добре си спомням, Hua Er Chaoji Guai е момиче, което срещнах няколко пъти в хотела, в който екипът беше останал. Тя каза, че е студент, който снима няколко сцени за драмата Legend of Xiao Chuo и сега снима с друг екип.
Сблъскахме се в асансьора, коридора и лобито. Ето откъде са записите, на които говорим. Hua Er Chaoji Guai беше тази, която засегна темата за неудобството, причинено от сесангите, които ме преследват на летището. По това време наистина страдах от тези проблеми и използвах неподходящи думи. За това се извинявам на всички, които са били обидени.

Той завърши изявлението си с това, че скрийншотите са фалшиви и разчита на закона да свърши останалата работа.


Източник: Drama panda, Weibo

Comments


bottom of page