top of page
  • Sakura

Hua Chenyu и Zhang Bi Chen с дъщеря от връзката си през 2018 година


Днес изпълнителите Hua Chenyu и Zhang Bi Chen потвърдиха, че имат дете. Това дойде изненада и за феновете, тъй като преди двамата не бяха свързвани заедно.


Появи се скрийншот, според който нетизен твърди, че мъж-айдъл с над 30 млн. фена в социалната мрежа има таен брак и дете. Нетизените започнаха да спекулират, че се има предвид Hua Chenyu, свързвайки го със Zhang Bi Chen.


Твърди се, че братовчед му започнал да опровергава слуховете с акаунта си в Weibo.


Въпреки това, нещата взеха друг обрат, когато самият Hua Chenyu съобщи в Weibo, че има дете в два отделни поста:


Да, имаме дете. - гласи първият.

А вторият:

Идването на това дете наистина ме излекува много. Много съм щастлив, че Бог ми донесе такъв специален подарък. Въпреки че беше внезапно, но също така много радостно, ще дадем най-доброто от себе си да осигурим здравословна и щастлива среда, в която да порасте детето. Най-изненадващото нещо е, че тя харесва музика много.
Често пее “Bullfighting”, докато скача и танцува сама. Това е любимата й песен. Дори когато си ляга, трябва да изслуша тази песен, за да заспи. Също така е много добра в това да се прави на сладка. Когато иска да яде нещо, винаги се опитва да ни направи щастливи по някакъв начин. Също така се грижи за другите. Когато получи вкусна храна, винаги казва: Мама и татко ядат първи.
Наистина е очарователна и расте много добре. Много съм щастлив да я виждам. Причината, поради която това не беше съобщено публично, е основно, защото нещата са малко сложни. Страхувам се, че ако нещата не се обяснят ясно, ще разтревожа феновете си. В същото време исках детето да порасте в тиха среда, без да бъде безпокоено от външния свят. Сега когато беше разкрито, всички ще отговорим на съмненията и въпросите спокойно. Този инцизент може да накара феновете ми да се чувстват, сякаш е твърде внезапно. Мога само да се надявам, че всички ще разберат, благодаря на всички.

Zhang Bichen също написа дълъг пост:

Надявам се всички да можете да прочетете търпеливо до края. През есента на 2018, когато разбрах, че съм бременна, не можех да повярвам и бях объркана. Въпреки че Huahua и аз бяхме заедно, също планирахме да живеем заедно в бъдеще, но никога в плана не фигурираха деца или брак поне в следващите няколко години. Така че тотално се паникьосах тогава и не знаех какво да правя. Може би за мен, това да имам собствено дете, което да обичам, преди да стана на 30, беше една от най-големите ми мечти, освен това да стана певица. Но когато взех решението да родя това дете, бях толкова объркана, че не знаех как да кажа на Huahua и не знаех как ще ми отговори. Избрах да си тръгна и да не му казвам нищо. Реших, че ще се справя сама.
Оставих го, без да му давам причина защо. Просто му казах да не се свързва с мен повече. За дълго време не отговарях на обажданията си и в WeChat, за да не може да ме открие, и се разделичихме. Знам, че всъщност бях глупава да направя това, но бях толкова развълнувана и уплашена. Тогава този въпрос беше надминал всичко, което съм очаквала. Така че без знанието на Huahua, родих детето и успешно станах майка.
Докато детето растеше, все повече и повече започнах да ставам активна в ролята на майка. Тогава усетих, че съм направила много нерационално решение. Лиших детето от правото да има баща и в същото време лиших Huahua от шанса да стане баща. Не му дадох правото да гледа детето и да решава сам [ако иска да я осинови]. Затова реших, че трябва да му кажа, че има дъщеря. Тогава се срещнах с него. По онова време той също беше онемял, но след първоначалното объркване топлината и радостта в очите му не можеха да заблудят никого в момента, в който видя детето ни. Каза ми, че много съжалява, че не е успял да прекара бременността с мен. Той каза, че иска да даде на детето пълна самоличност, затова се установихме. Тогава ми каза, че също ще обича детето си и ще го остави да бъде щастливо и да има здравословно детство и да живее в щастлива среда заради възпитанието си. Следователно, въпреки че сме били разделени толкова дълго и животът ни се е променил много по време на раздялата, ние се стремим да се свържем отново. Най-важното е да оставим детето си да усети любовта и топлината на семейството. Детето ни е здраво и умно и е много обичана всеки ден. Нейните баба и дядо по майчина и бащина линия и родителите я обичат много. Тя наистина расте много добре. Съжалявам, че крих този въпрос толкова дълго. Цялото прикриване е по-скоро за да се защити това дете и да се остави да расте в спокойна и щастлива среда, така че [да мога] да й дам живот, изпълнен с любов. Съжалявам за феновете и всички, които се грижат за нас, и благодаря, че прочетохте моето писмо.

Източник: Weibo, Daily C-pop

bottom of page