top of page
  • Team BKNews

Hook Entertainment отговаря на статиите, че 18 г. Lee Seung Gi не е получавал доход за музиката си


На 21 ноември Dispatch съобщи, че откакто Lee Seung Gi е дебютирал през юни 2004 г. с първия си студиен албум, той е пуснал 27 албума и 137 песни, но изпълнителят не е получил нито един от приходите.


Dispatch продължи, като сподели отчет за печалбата по канали за разпространение и разкри, че приходите от музика, спечелени от Lee Seung Gi между октомври 2009 г. и септември 2022 г., са били 9,6 милиарда вона (приблизително 7 069 000 долара). Също така те съобщават, че липсват отчетите за пет години - от юни 2004 г. до август 2009 г., което повишава сумата до евентуалните над 10 млрд. вона (приблизително 7 364 400 долара)


Скоро след съобщеното изпълнителният директор на Hook Entertainment Kwon Jin Young сподели следното изявление:

Тъй като напоследък се разпространяват лоши истории от новинарските медии за мен и компанията ми, независимо дали са верни, съм толкова засрамен.
Всичко е заради небрежността ми и липсата ми на правилна преценка, така че се чувствам засрамен и се извинявам.
Редно е да потвърдим истината относно историите, които в момента се съобщават от пресата, но както споменахме в предишното изявление, молим за разбирането ви, че в момента сме в организационен етап на проверка на фактите и се въздържаме от пускане на изявление с позицията ни, защото това може да бъде решено законно.
В бъдеще, веднъж щом аспектите, с които или Hook Entertainment, или аз трябва да се справим по правен път, са потвърдени, ние няма да отстъпим или да избегнем нищо и ще поемем цялата отговорност.
Hook Entertainment и аз ще направим всичко възможно, за да сме сигурни, че това няма да попречи на развлекателните промоции на звездите на нашата агенция и ще бъдем още по-внимателни, за да няма допълнителни инциденти, които да предизвикват безпокойство у всички.
Благодаря ви.

Comments


bottom of page