top of page
  • Team BKNews

Hook Entertainment с ново изявление относно конфликта с Lee Seung Gi за музикалните приходи


Hook Entertainment отговориха на правния представител на Lee Seung Gi, който заяви, че певецът не е получавал плащания за музиката си през изминалите 18 години:

Първо, засрамени сме и бихме искали да се извиним на всички за продължаващите негативни новини, които излизат напоследък, както и за сегашния проблем между нас и Lee Seung Gi. По-конкретно: бихме искали да изразим извинението си към Lee Seung Gi, който минава през трудности заради това.
Също така бихме искали да сведем главите си и да се извиним на тези, които са били наранени от неуместните думи и действия на изпълнителен директор Kwon Jin Young.
Както по-рано беше споменато в изявлението на Hook Entertainment, в процес сме на осигуряване и организиране на точни данни, за да отговорим на искането, което получихме от правния представител на Lee Seung Gi. Жалко е, че медиите съобщават информация, която не е точно проверена.
Когато Hook Entertainment и Lee Seung Gi подписаха ексклузивен договор отново, след като първоначално го приключихме през 2021 г., и двете страни провериха всички подробности за споразумението от кариерата на Lee Seung Gi и уредихме финансовите отношения между компанията ни и Lee Seung Gi. И двете страни също написаха споразумение, което потвърждава такива факти.
Независимо от това, след молбата на Lee Seung Gi, Hook Entertainment още веднъж отблизо разглежда с експерти значителната сума от приходи, която Hook Entertainment е платила на Lee Seung Gi.
Освен това наскоро пуснатата статия от определена медия относно съдържанието на договора между Lee Seung Gi и Hook Entertainment, например съотношението на разпределението на печалбата и други, както и съобщеното, че Hook Entertainment никога не са плащали на Lee Seung Gi за приходите му от музика, са различни от истината.
Към момента планираме да организираме нещата ясно и да поправим и поемем отговорност за грешката си, ако се докаже, че има някаква. Като компания за мениджмънт на знаменитости, която трябваше да поддържа отношения с артистите си, базирани на вяра и доверие, още веднъж се извиняваме.
Освен това, в случая на Lee Sun Hee, тъй като беше изпълнител, който е бил с Hook Entertainment от началото, естествено беше изброена като директор от учтивост, но от 2006 до 2021 г. Hook Entertainment беше компания от един човек, собственост на Kwon Jin Young със 100 процента акции, и Lee Sun Hee никога не е била замесена във въпросите по мениджмънта на компанията или разпределението на приходите.
Заедно с това Hook Entertainment също обявяваме, че няма да толерираме акта на клевета и нараняване на артистите ни заради спекулации относно това и ще предприемем силни правни действия чрез правния ни представител.
Благодарим.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page