top of page
  • Team BKNews

Hook Entertainment коментира документа, пратен от Lee Seung Gi, за прозрачно плащане

Актуализирано: 23.11.2022 г.


На 18 ноември Hook Entertainment направи официално изявление, което гласи:

Hook Entertainment получи искане за освидетелстване от Lee Seung Gi и в момента разглеждаме свързаната информация и подготвяме съответен отговор.

По-рано беше съобщено, че Lee Seung Gi е изпратил искане за освидетелстване на компанията си Hook Entertainment с молба за прозрачно разкриване на плащането.


Също така стана ясно, че на 10 ноември сградата на Hook Entertainment е била иззета и претърсена от отдела за разследване на тежки престъпления на Националната полицейска агенция поради подозрения за злоупотреба от някои ръководители.


Ето пълното изявление:

Бихме искали да адресираме въпроса, свързан с новината, че звездата на компанията ни Lee Seung Gi е изпратил на Hook Entertainment искане за освидетелстване. Hook Entertainment го е получил и в момента подготвя съответен отговор.
Hook Entertainment работи упорито, за да разреши този проблем без недоразумения между двете страни.
В допълнение поднасяме извиненията си, че не можахме да обясним позицията си относно поредица инциденти, съобщени в медиите и свързани с Hook Entertainment.
Заради сериозността на повдигнатия въпрос, в момента е трудно да кажем нещо по въпроса и веднага щом до някаква степен ситуацията е разрешена, ще пусне официално изявление.

Източник: Soompi

bottom of page