top of page
  • Team BKNews

Hook Entertainment твърдят, че вече са изплатили на Lee Seung Gi всичко, което са дължали


Hook Entertainment пуснаха ново изявление, в което твърдят, че са изплатили на Lee Seung Gi всички неизплатени приходи, които са му дължали:

Първо искрено се извиняваме на Lee Seung Gi, човека, който сигурно най-много страда сега заради този въпрос.
Както е добре известно, Hook получи молба от Lee Seung Gi за прозрачно разкритие на приходите от дигиталната му музика по време на ексклузивния му договор с компанията ни, както и изплащане на същите.
Съответно изпратихме на Lee Seung Gi свързаните данни до началото на тази седмица и се опитахме, на база на същите данни, да се споразумеем с Lee Seung Gi.
Въпреки това сумата, поискана от Lee Seung Gi, беше твърде различна от сумата, която му беше дължана, така че не успяхме да стигнем до взаимно съгласие.
И все пак Hook не искахме продължителен спор за неизплатените приходи с Lee Seung Gi, с когото сме имали ексклузивен договор дълго време.
Следователно общо, освен основното плащане на 1,3 млрд. вона, днес платихме на Lee Seung Gi неизплатената печалба от 2,9 млрд. вона, както и 1,2 млрд. вона забавена лихва.
Също така сме потвърдили, че вече нямаме дълг към Lee Seung Gi и за да прекратим спора с него, вече сме подали иск за валидиране на дълга в съда.
Независимо от причината, Hook искрено се извиняваме още веднъж на Lee Seung Gi за причиненото недоразумение и спор относно грешките ни. Надяваме се, че в бъдеще ще успеем да стигнем до прозрачно споразумение чрез съда, така че нито една страна да не остане със съмнения, и ще дадем най-доброто от себе си, за да постигнем тази цел.
Още веднъж, дълбоко се извиняваме на всички, които са били наранени от този инцидент.

Източник: Soompi


Comments


bottom of page