top of page
  • Team BKNews

Директорът на Hook Entertainment с официално извинение; обещава да поеме отговорност


На 30 ноември изпълнителният директор на Hook Entertainment Kwon Jin Young изпрати имейли на медиите, в които заявява, че ще поеме пълна отговорност за скандала, свързан с неизплатените приходи от музиката на Lee Seung Gi:

Kwon Jin Young е - изпълнителният директор на Hook Entertainment. Работя като мениджър от 25 години. Много неща са ставали, но, изглежда, за първи път се сблъсквам с нещо толкова трудно и тежко като това.
Вярвам, че всякакви караници или недоразумения трябва да бъдат последвани от отговорност в началото и в края. Не искам да причинявам вреда на Hook Entertainment, компанията, която съм основала с всичките си 25 години, както и на артистите на компанията. Още веднъж скланям главата си и изразявам извиненията си.
Също така ще поема пълна отговорност за спора с Lee Seung Gi и за да го направя, ще се разпоредя с личната ми собственост.
Извинявам се на целия персонал в Hook Entertainment, който сигурно живее в ада всеки ден от инцидента насам, и на всеки, който е научил тази нежелана новина.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page