top of page
  • Team BKNews

Hongjoong от ATEEZ с щедро дарение по повод годишнината на фен клуба на групата


На 17 ноември World Vision, НПО за международно подпомагане и развитие, съобщи:

Получихме дарение от 10 млн. вона за ‘Dreaming Children’ от члена на ATEEZ Hongjoong.


Изпълнителят коментира:

Невероятно съм щастлив да направя дарение от името на феновете ни по време на годишнината от откриването на официалния ни фен клуб ATINY. Още по-значимо е, че мога да помогна на деца, които имат музикални мечти, но са в по-неблагоприятни обстоятелства.

Президентът на World Vision Jo Myung Hwan коментира:

Дарението, в което изпълнител го е направил, за да отдаде внимание на феновете си, ще стане добър пример за друг метод за положително влияние. И в бъдеще World Vision ще работи, за да използва това дарение в помощ на децата, които мечтаят да се занимават с музика като Hongjoong, да мечтаят мащабно и да опитват нови неща.

През първата седмица на ноември Hongjoong проведе изложба на филмови снимки, за да отбележи рождения си ден. Въпреки че входът беше безплатен, изложбата беше организирана така, че всеки от зрителите да може да събере до 5000 точки чрез различни събития на място. След изложбата тези точки бяха обменени в пари и дарени. По-рано този месец ATEEZ също направиха щедро дарение като група, за да помогнат на жертвите на трагедията в "Итеуон".


Източник: Soompi



bottom of page