top of page
  • bknsashka

Hongjoong от ATEEZ: кавъри с щипка индивидуализъмСъс сигурност всички сте слушали емоционалната балада „Numb” от Linkin Park. А питали ли сте се как би звучала, изпълнена от кей-поп идол?


Наскоро лидерът и рапър на групата ATEEZ, Kim Hongjoong, пусна своя кавър версия на емблематичната песен „Numb” от бандата Linkin Park. Това е петият по ред кавър в личната поредица „BY. HONGJOONG” на изпълнителя, която се намира в YouTube канала на ATEEZ.С интригуващата си рок интерпретация, опушеният грим, черното кожено яке и полу-полата върху скъсаните дънки, корейският певец и рапър изненада приятно феновете си и впечатли тези на Linkin Park.


Аз съм голям почитател на Linkin Park и нямам представа кой е този човек (Hongjoong), но определено ми хареса кавърът му. - това гласят и много други положителни отзиви в коментарите под клипа.

 

Кавърът на кей-поп изпълнителя беше отразен и от много американски медии като например Rock Sound и местно радио, за което се разбра след като Atiny, фен на ATEEZ, се похвали в социалните мрежи.Живея в Ню Йорк и там има радиоканал за поздрави, в който предимно пускат рок и днес те пуснаха кавъра на "Numb" от Hongjoong. Няма и ден [откакто излезе] и това момче вече е по радиото. Толкова съм горд - споделя едно Atiny.

 

Не само медиите, но и самите Linkin Park са разбрали за кавър версията от Hongjoong. Те дори са харесали тиут в официалният Туитър профил на ATEEZ свързан с това.
Аз също гледах видеото - споделя Mike Shinoda, член на Linkin Park в свой стрийм.

 

Не само, че показва своята индивидуалност и умения в аранжимента на кавърите си, Hongjoong режисира самостоятелно и видеата към тях. Освен това прави впечатление, че е един млад и осъзнат човек, който се вълнува доста от важни проблеми в обществото, като например расовата дискриминация.


Когато работих по 'Black or White' (песен на Майкъл Джексън), посланието, което исках да оставя е: „Нека бъдем едно цяло, независимо от расите и цветовете”.......Малко се срамувам да говоря за тези неща, но искам да направя света без дискриминация– сподели той в свой предишен влог/кавър.

Наистина ни трябват повече хора като него! Вие как мислите?Поздравяваме ви с още от творчеството на това талантливо и младо момче. Приятно слушане!

Comentarios


bottom of page