top of page
  • Sakura

Hongbin от Vixx напуска групата


Hongbin напуска VIXX, а групата ще продължи да промотира с пети члена. Jellyfish Entertainment съобщават, че са уважили желанието му да не бъде повече част от VIXX и решението е взето след дискусии.




Hongbin използва Twitch, за да говори с феновете си относно напускането на VIXX:

"Напуснах компанията, така че мисля, че трябва да открия собствения си път сега. Наистина съжалявам. Трябваше да направя много неща за феновете, но мисля, че ми липсват много неща. Едно нещо, което трябва да кажа, е, че се извинявам на оригиналните ми фенове, феновете ми, откакто съм във VIXX, защото е истина, че грешката беше моя и това стана заради моята грешка. Така че съжалявам. Както и да е, помислих си, че не би било правилно да постна в сайта на фен клуба "Това се случи, договорът ми беше прекратен заради тези причини." Не исках да опетня това пространство с този пост."

Припомняме, че в началото на годината той отправи остри коментари към някои групи. По време на излъчване на живо, употребявайки алкохол, той разкритикува най-вече “Everybody” на SHINee и “Be Mine” на INFINITE. След това той направи още едно излъчване, в което се извини и обясни, че е искал да разграничи излъчванията си в канала от работата и че е коментирал като фен. По-късно Hongbin отново се извини в Instagram, а от компанията му отговориха, че се чувстват отговорни за станалото и още веднъж се извиняват, че са наранили чувствата на почитателите. На 3 март пък изпълнителят обяви, че спира с излъчванията в канала си за неопределен период , за да помисли върху действията си.

bottom of page