top of page
  • bknmoni

Honey J от “Street Woman Fighter” съобщи предстоящ брак и бременност


На 16 септември Honey J съобщи в Инстаграм предстоящия си брак, както и бременността си. Въпреки че не уточни отделно самоличността на гаджето си, Honey J сподели сладка снимка на техните сенки заедно.


"Здравейте. Това е Honey J.
Не съм свикнала да качвам дълги публикации в това пространство, така че съм малко нервна. Исках обаче лично да съобщя на всички радостната новина, която наскоро дойде при мен, и да споделим това щастие заедно, така че внимателно качвам това.
Аз, която винаги съм смятала любовта за най-ценното, срещнах човек, който ме кара да мечтая за съвместно бъдеще и си дадохме обещание за цял живот. Той е човек, който винаги мисли първо за мен и прелива от любов и загриженост.
Преди края на годината ще имаме сватба и ще направим една крачка към бъдещето ни заедно. Надявам се, че ще се радвате на бъдещето ми с партньора ми, който, когато сме заедно, ме прави по-щастлива от всеки друг. Ще живеем щастливо дълго, дълго време.
Освен това искам да споделя още едно щастливо съобщение.
Не много отдавна при нас двамата се появи нов живот. Ще се опитам да срещна този ценен и малък живот, който ми показа какво е щастието, което не може да се изрази с думи, с цялата си любов и искреност. Дори в момента, в който пиша това, аз се движа напред-назад между чувствата на огромна радост и отговорност.
Искрено се радвам, че мога да споделя тази новина с всички, които са ми изпратили любов и внимание, за да се науча да бъда благодарна всеки ден. Като непроменимия танцьор за всички, винаги ще помня това чувство, ще се отплатя за него и ще живея красиво.
Благодаря!


Много звезди поздравиха Honey J в коментарите, включително Exy и Yeoreum от WJSN, Ahin от MOMOLAND и бившият член на SISTAR Bora!

Honey J е лидерът на хип-хоп танцовия екип Holy Bang, който взе трофея в хитовата поредица на Mnet "Street Woman Fighter" миналата година. Тя е част от лейбъла MORE VISION на Jay Park и направи своя дебют като певица миналия месец. Поздравления за щастливата двойка и нарастващото им семейство! Източник: Soompi

Comments


bottom of page