top of page
  • Team BKNews

Продуцентите на “Hometown Cha-Cha-Cha” с молба към зрителите, които посещават къщите от драмата


Продуцентите на “Hometown Cha-Cha-Cha” по tvN помолиха зрителите да се въздържат от посещаване на къщите, в които драмата е снимана.


На 5 октомври беше пуснато официално изявление, в което се обяснява, че къщите на актьорите, видени в драмата, принадлежат на реални хора и са били дадени под наем само по време на снимките.


Тъй като истинските собственици на тези домове в момента имат затруднение, свързано с това, че посетители постоянно се опитват да влязат, екипът помоли зрителите да стоят по-далеч от тях и предложи други забележителности в град Pohang, където драмата е снимана.

Бихме искали да благодарим на зрителите, че ни дадоха толкова много любов, и искаме да отправим една молба относно посещенията на снимачната площадка.
Къщата на Hye Jin, на Doo Shik, на Gam Ri и на Cho Hee в драмата са места, които наехме за снимачни цели за времето на снимките и в момента собствениците им живеят в тези жилища.
Те помогнаха на драмата ни с добри намерения, но в момента ежедневието им е смутено от посетители. Поради горепосочената причина, когато посетите снимачната ни локация, молим ви да се въздържате да влизате в тези къщи.
От съобразителност към хората, които искат да изживеят драмата, град Pohang ще задържи статуята на калмар на пазара Cheongha и лодката в мемориален парк Sabang дори след края на снимките.
Още веднъж ви благодарим, че давате любовта си на “Hometown Cha-Cha-Cha”.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page