top of page
  • bknsashka

Hayun разкри защо е напуснала Brave Girls


Hayun се присъедини към момичешката група на Brave Entertainment през 2016 г., но през 2019 г. тя взе решението да напусне групата и компанията си. На 4 май бившата изпълнителка сподели в инстаграм кои са мотивите, които стоят зад напускането й:


Ще Ви разкажа защо се оттеглих от Brave Girls, Всъщност от доста време страдам от хормонално заболяване, наречено хипертиреоидизъм*. Заболяването ми се влоши по време на дейностите ми, затова след консултациите с компанията, заключихме, че ще бъде трудно да продължа с активностите си. Жалко е, но напуснах екипа. Все още страдам от болестта, но съм се отдала на лечението си и се чувствам по-добре. Съжалявам, че споделям на феновете си това толкова късно. Наблюдавайки успехите на Brave Girls, си припомних как промотирахме песента 'Rollin'' и се чувствам прекрасно, че излезе и видя светлина. Въпреки че не мога да бъда с тях поради здравословни причини, аз подкрепям с цялото си сърце бъдещите дейности на Brave Girls. Ще работя усилено, за да ви покажа разнообразните си страни, така че ще се радвам, ако ме подкрепите.


Brave Girls се подготвят за завръщане през юни. На 9 април продуцентът на Brave Girls, Brave Brothers се появи в риалити предаването на MBC „I Live Alone“. По време на епизода той сподели своя процес на правене на музика и разкри, че в момента работи по лятното завръщане за Brave Girls.


Работя по мини албум, който ще излезе през лятото. Предполагам, че това ще се случи през юни.


Предстоящата песен ще бъде първото завръщане на групата, тъй като те станаха още по-популярни по-рано тази година с промотирането на сингъла си от 2017 г. „Rollin“. Оттогава песента оглавява различни южнокорейски музикални класации, включително Gaon Digital Chart.* Хипертиреоидизъм (свръхактивна щитовидна жлеза) се появява, когато щитовидната жлеза произвежда твърде много от хормона тироксин. Хипертиреоидизмът може да ускори метаболизма на тялото, причинявайки непреднамерена загуба на тегло и бърз или неправилен сърдечен ритъм. Източник: Allkpop, Soompi

Comentarios


bottom of page