top of page
  • Team BKNews

Актрисата Hara Hideko с изявление относно смъртта на съпруга си Watanabe Hiroyuki


Актрисата Hara Hideko, съпруга на Watanabe Hiroyuki, който почина миналата седмица, пусна изявление чрез агенцията си относно смъртта на актьора.

Дълбоко се извинявам, че причиних тревога на всички компании и феновете с внезапните новини за смъртта на съпруга ми Watanabe Hiroyuki.
Бих искала да взема това предвид и да съобщя днес, че само близки роднини го изпратиха.
Мина се седмица и всичко мина толкова бързо, че не мога да организирам мислите си и не мога да намеря никакви думи, които да кажа.
Сигурна съм, че никой не знае “защо”. Но по време на първата самоизолация заради коронавируса съпругът ми, който мислеше за семейството и се тревожеше за другите, започна да изразява безпокойство за бъдещето си и започна да се тревожи все повече.
Той беше стоик, човек, който работи усилено. Започна да се оплаква от промените във физическото си състояние, казвайки, че не може да спи, и беше диагностициран с вегетативен дисбаланс и за известно време приемаше лекарства, но пак беше зает с работа. Това, изглежда, го подмладяваше.
Но малко по малко психическото му заболяване го разяждаше и го оставяше с дълбока тревога. Беше внезапно събитие, точно преди да се консултира с доктор и да започне обнадеждаващо лечение.
В деня преди смъртта си той енергично се движеше наоколо и се подготвяше за снимките на голф шоу, което очакваше с нетърпение.
Беше облекчен, че лечението си заслужаваше.
През изминалите няколко месеца аз и семейството ми работихме усилено всеки ден, но сега, без значение какво си мисля, ми изглежда като оправдание и не мога да спра да се разкайвам.
Съжалявам за Watanabe и тези, които го обичаха.
Сега искам да вярвам, че е свободен от цялото страдание.
Watanabe си тръгна с невероятно красиво и спокойно изражение. Това е успокоението ни.
Бих искала да изразя дълбоката си благодарност към всички, които подкрепяха Watanabe.

Източник: Dorama world, Alpha agencyComments


bottom of page