top of page
  • Team BKNews

Шампионът по фигурно пързаляне Yuzuru Hanyu обяви, че се развежда


Двукратният олимпийски шампион по фигурно пързаляне съобщи на 17 ноември, петък, че се развежда. Той беше в брак в продължение на малко над три месеца, като за първи път го обяви на 4 август 2023 г.


В изявление, пуснато в X, Hanyu написа следното:

Ожених се за обикновен гражданин.
Сключихме брак, решени да се уважаваме и ценим един друг.
Преодоляхме много трудности заедно, докато мислехме за различни неща, за да се защитим. При такъв живот партньорът ми ме подкрепяше и защитаваше, въпреки че не можеше да излезе от къщата дълго време.
В момента различни медии клеветят, преследват и вземат неразрешени интервюта и пускат статии срещу партньора ми, нейните близки и познати, както и срещу моите близки и познати. Дори в жилището ни понякога сме заобиколени от подозрителни превозни средства или хора, или пък сме внезапно нападнати. Заедно работехме някак да се защитим взаимно от тези ситуации въпреки притесненията ни.
Но заради моята незрялост ми беше изключително трудно и непоносимо да продължавам да защитавам партньора си и себе си в сегашната ситуация.
При възможността ситуацията да продължи и дори за малко да се оправи, да стане отново същата, замисляйки се за бъдещето, взех решение да се разведа, защото искам партньорът ми да бъде щастлив без ограничения.
От сега нататък, моля ми, въздържайте се от клевети, неразрешени интервюта, статии или друго смущаващо поведение спрямо партньора ми, който е обикновен гражданин, срещу близките му и познатите му, както и срещу моите близки и познати.
Искрено ви моля да го направите. Аз ще продължа напред.
Благодаря ви за продължаващата подкрепа.

Източник: OlympicsComments


bottom of page