top of page
  • Team BKNews

Актрисата Han Ye Seul отговаря на слухове за приятеля си


Актрисата Han Ye Seul се сблъсква с критики, откакто онлайн се разпространиха слухове, че приятелят ѝ е работил в бар като мъжки ескорт. Оттогава тя коментира, че се е срещнала с него в караоке бар и говори свободно за любовта си към него. Наскоро нетизените започнаха петиция за разследване относно приятеля ѝ.


Ето изявлението ѝ:

Здравейте, Ye Seul е.
Сигурна съм, че всички сте притеснени заради сегашните слухове. Бях заета на снимки днес, така че съжалявам, че коментирам толкова късно.
Има много хора, хора, които са разтревожени, и хора, които са любопитни за това. Исках да го коментирам лично и да кажа на всички сама.
Не исках да крия нищо, исках да съобщя новините лично и да бъда поздравена...снимките, които публикувах в Инстаграм...всичко е срещу плановете ми, така че и аз съм разстроена. Въпреки това, откакто това започна, исках да говоря за него по типичен Ye Seul-ски начин.
Първо бих искала да коментирам слуховете срещу гаджето ми, с когото съм в щастлива връзка. Предишната му работа е била актьор в театъра и е истина, че е работил и в караоке стая. Много хора вярват, че бар за развлечения и караоке стая са едно и също, но вярвам, че караоке стаята е по-отворена.
Той има много енергия и талант, за който е получил любов от ранна възраст. Въпреки че е искал да работи на места, на които сърцето му е желаело, не е получил много възможности да го направи. Докато времето минавало, ходел на места, на които се наслаждавал, и когато намерил нещо, на което да се наслаждава, не искал да го крие. Имайки това предвид, преди няколко години отидох в караоке бара с някои от моите познати и там срещнах първия си приятел. Научих какво е любовта в началото на септември миналата година. Септември е, след като е напуснал работата си там. Той имаше чувството, че е останал без морал.
Исках да бъда честна, както по принцип съм. Исках да се чувствам като жена и като Han Ye Seul, вместо да търся миналото на приятеля ми, живеех живота си, както искам да го живея.
Така срещнах приятеля си и това беше неговата работа. Той и аз имахме дълга дискусия относно слуховете за предполагаемите му жертви, след като прочетох новините за това. По време на нея той отрече обвиненията. Вместо да вярвам на слуховете, за които не съм била лично свидетел, искам да повярвам на приятеля си и искреността му.

*Жертвите се отнасят за разкритието на Dispatch по-рано, че е забавлявал омъжени жени.

Относно ламборгините, което уж съм му подарила. Чудех се дали това е нещо, което да правя. Има кола, която купих като подарък на себе си. Ще можете да ме видите да карам колата си скоро.
Приятелят ми в момента няма кола и тъй като съм в по-стабилна финансова позиция, карам една от другите си коли, докато той ползва моята с резервен ключ. Относно големия проблем, в чиито център някак се озовах, дори не мога да се насиля да пиша за това. Надявам се, че полицията и прокуратурата ще разкрият истината.
Няма да мога да разкрия всичко за личния си живот, но искам да повторя, че всичко, което съм написала по-горе, е истината. Надявам се всички да спрете да се тревожите. Също така не мога да гарантирам колко дълго ще мога да бъда в щастлива връзка с него, тъй като не мога да виждам бъдещето. Но в момента ще живея с благодарност.
И последно, почувствах се онеправдана и бях ядосана, така че само си мислех да съдя всички, но хората в живота ми ми казаха да използвам правните разходи, които бих изразходила по съдебни дела, за дарения, което и направих.
Може да ме псувате и обвинявате, че съм го направила публично, но ако треперя от страх заради всички ви, няма да мога да помогна на тези в нужда, използвайки любовта, която съм получила от всички. Не исках да губя тази възможност. Изслушах тези около мен, които имаха добри неща за казване, но искам да благодаря на всички ви, които сте били притеснени за мое добро.
Ще работя усилено, за да попълня липсите си и да се справя дори по-добре в области, в които съм добра.
Ще ви посрещна утре с по-щастлива Ye Seul!
П. П. Направих това за всички, които са били притеснени за мен през всичко това. Беше във ваша чест! Ще започна да съдя тези, които пишат злонамерени коментари и клевети! Моля, вярвайте ми и ме подкрепяйте.

На фен, който написа в Инстаграм:

Лично за мен, като истински фен, мисля, че това е жалко...мисля, че думите ти не съвпадат, тъй като ако смяташ, че няма такова нещо като низши или престижни професии, трябваше да го разкриеш отначало. Виж коментарите тук, много казват, че се разбират лесно с теб, но се надявам да не казват такива безсмислени думи. Сега замесените хора са много куражливи в любовта си, така че я разкриват, докато същевременно са склонни да изтърпят това, което трябва. Последно, за доброто и на двама ви, надявам се, че не са истински слуховете, че има жертви в това.

...актрисата отговори:

Има ли нужда да обяснявам и докладвам всеки детайл от личния ми живот? Когато за първи път публикувах новината, че се срещам, в Инстаграм, вече направих нещата публични. Не знаех, че е моя отговорност да докладвам и личните подробности на гаджето ми.

Тя отговори и на друг коментар, критикуващ действията ѝ:

Не мога да разбера това...Ти си някого със способности да срещне по-добър човек...Наистина не схващам. Чаках деня, в който unnie отново ще се издигне като актриса...Разбира се, аз съм обикновен човек, знам, че каквото и да правя, unnie ще се храни по-добре и ще живее по-добре. Така че е някак смешно от моя страна да коментирам, но просто не схващам.

Han Ye Seul написа:

Какъв човек е значително по-добър? Това, което виждате външно, не е всичко. И в любовта условията нямат значение. Най-добрият вид любов е тази, която ме прави щастлива.

Източник: Koreaboo
Komentar


bottom of page