top of page

Компанията на Han So Hee с уточнение за ситуация на скорошно парти в Париж

Наскоро Han So Hee посети парти за марка бижута в Париж. След събитието се разпространи видео, в което актрисата крещи: "Моля, млъкнете", което предизвика смесени реакции.


На 5 март компанията на актрисата 9ato Entertainment обясни:

Беше се събрала огромна тълпа на събитието в Париж. Персоналът на мястото изрази притеснението си за възможни инциденти, свързани с безопасността, така че всички бяха напрегнати и внимаваха. Разбира се, имаше корейци, но присъстваха и местни, заради което общуването не беше гладко. Целият персонал крещеше на всички да внимават и ги слушат, за да може събитието да мине гладко, като безопасността бъде главен приоритет.
Клипът е изрязан, за да покаже как само Han So Hee крещи, и беше публикуван. Han So Hee не е крещяла на конкретен човек и не е такава личност. В ситуация, в която всички крещяха да се внимава и да се слуша персоналът, регулиращ безопасността, Han So Hee правеше същото.
Атмосферата не беше тежка и събитието свърши много добре. Клипът, изрязан, за да покаже само Han So Hee, се разпространява злонамерено с фалшива информация.

Източник: Сумпи

Comments


bottom of page