top of page
  • bknmoni

Han So Hee с нараняване по време на снимките на предстояща драма с Park Seo Joon

Актуализирано: 2.01.2023 г.


Han So Hee се лекува, след като се е наранила по време на снимките на новата си драма "Gyeongseong Creature". На 3 август от Sports Chosun съобщиха, че Han So Hee е получила лицево нараняване по време на снимките на "Gyeongseong Creature" и се е отправила към Спешното. Съобщава се, че предполагаемо е наранила лицето си, докато е снимала екшън сцена на високо ниво, и тъй като това е нараняване близо до очите ѝ, може да се наложи да ѝ бъде направена операция. По-късно в същия ден представител на нейната агенция 9ato Entertainment заяви:

"Днес (3 август) Han So Hee получи лицево нараняване по време на снимки. За щастие, не е сериозно нараняване. Не е в състояние за операция."

Те добавиха, че въпреки че няма да е необходимо да променят графика на снимките, ще трябва да я държат под наблюдение, за да си почива достатъчно.


ЗА ДРАМАТА:


Действието се развива в мрачните времена на пролетта на 1945 г. "Gyeongseong Creature" е трилър за двама възрастни, които се изправят срещу едно същество и се борят за оцеляване. Сценарият е написан от Kang Eun Kyung от "Dr. Romantic". Режисьор е Jung Dong Yoon, работил върху "Stove League". Park Seo Joon ще изиграе Jang Tae Sang, богат човек от Букчон, който има естествена проницателност и знае как да се справя в света. Неговият общителен характер също го прави добре позната фигура.


Han So Hee влиза в ролята на Yoon Chae Ok, която търси изчезнали хора. От малка тя се учи как да се справя в живота, докато пътува през Манджурия и Шанхай с баща си. След като е оцелявала в ужасни ситуации, тя умее да работи с пистолети, ножове и всякакви машини.


Пожелаваме бързо възстановяване на Han So Hee! Източник: Soompi


Comments


bottom of page