top of page
  • Team BKNews

Компанията на Han So Hee с изявление относно сцена на актрисата в “My Name”


Компанията на Han So Hee пусна изявление, с което изясни събитията, станали зад кадър по време на снимките на драмата “My Name”.


По-рано на 20 октомври Han So Hee даде интервю относно скорошния си хитов сериал “My Name”. По време на интервюто актрисата говори за сцената в спалнята с колегата си Ahn Bo Hyun, като каза:

Чух за сцената по време на снимките. Първо се чудех дали ще е добре. Помислих си, че може да разсее хората от цялостния сюжет и да стане разсейване за крайните цели на Ji Woo. Но след като го обсъдих със сценариста и режисьора, го интерпретирах като сцена, в която Ji Woo може да покаже по-хуманна страна на себе си.

- което се превърна в обсъждана тема онлайн.


На 2 ноември компанията на Han So Hee 9ato Entertainment пусна изявление относно недоразумението:

Искаме да изясним подозренията, че определена сцена от сериала на Netflix “My Name” е “била решена на снимачната площадка без предварително съгласие“.
Заключихме, че предишно интервю от 20 октомври, в което актрисата Han So Hee казва: “Чух за сцената по време на снимките“, може да предизвика недоразумения в зависимост от перспективата на слушателя, така че искахме да разкрием процеса зад кадър по решението за конкретната сцена, за да уточним фактите.
Въпросната сцена беше първо обсъдена предварително и в разговорите си обсъждахме възможността да се снима такава сцена, за да изразим емоционалната промяна на Ji Woo.
След това, тъй като сценарият още не беше завършен, беше обсъдено, че решението дали да се снима, или не, ще зависи от емоциите на героинята по време на снимките. По-късно беше обсъдено, че сцената ще покаже хуманната страна на Ji Woo и ще обясни емоционалните колебания на Ji Woo в събитията, които следваха, така че беше извършено със съгласието на актьорите и персонала. Още повече, че режисьорът и сценаристът обсъдиха и премислиха в дълбочина начините, по който може да се изрази сцената.
Думите: “Чух за сцената по време на снимките“ означават, че окончателното решение за въпросната сцена е взето по време на снимките след дискусии и внимателно обмисляне, и Han So Hee по-късно обясни в интервюто притесненията и намеренията на режисьора и сценариста, както и информация за съгласието ѝ.
Информираме ви, че всички сцени са заснети след достатъчно дискусии между режисьора, сценариста, екипа на продукцията и актьорите.
Искахме лично да коментираме подозренията, защото знаем колко мисъл и усилена работа са вложили продуцентският екип и актьорите в проекта. В бъдеще молим хората да се въздържат от правене на фалшиви заключения и недоразумения по въпроса. Благодарим.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page