top of page
  • Team BKNews

Haechan от NCT временно спира промотирането си по здравословни причини


На 6 януари компанията на NCT SM Entertainment пусна следното изявление:

Здравейте.
Информираме феновете относно здравето на члена Haechan и отсъствието му от дейностите по график.
Наскоро Haechan е усетил необичайни симптоми като сърцебиене, стягане в гърдите и други, затова отиде до болницата с мениджъра си, където го прегледаха и получи медицинския съвет, че се нуждае от лечение и почивка. Тъй като възстановяването на Haechan е най-важно, засега той няма да участва в дейностите по график и планира да възстанови здравето си, докато си почива.
Следователно Haechan реши да не участва в дейностите по график, считано от другата седмица, и ще ви уведомим по-късно, когато е потвърдено, че ще възстанови дейностите си. Искрено се извиняваме на феновете, че предизвикваме тревога, и молим за щедрото им разбиране, че това е решение, взето в името на здравето на Haechan.
Ще дадем най-доброто от себе си да работим усилено и да подкрепяме Haechan, за да може да поздрави феновете си в по-здравословен вид.
Благодарим.

В същия ден DREAM MAKER USA потвърдиха, че Haechan няма да участва в предстоящите спирки от турнето на NCT 127:

Молим, бъдете информирани, че Haechan няма да може да участва във второто турне на NCT 127 ‘NEO CITY :USA & LATIN AMERICA – THE LINK’ поради здравословни проблеми.
Следователно осемте членове ще участват в концертите в САЩ/Латинска Америка, както беше по график. Молим за щедрото ви разбиране.

Източник: Soompi


Comments


bottom of page