top of page

GOT7 споделят ръкописно писмо за феновете, след като напускайки JYP, поемат по нов път


На 19 януари, последният ден от договора им с JYP Entertainment, членовете публикуваха ръкописно писмо в профилите им в Instagram. Писмото гласи следното:

Ahgase (съкратено от името на фенклуба на GOT7 - IGOT7), това е GOT7. Първо, ние чувстваме голяма вина към нашите Ahgase, че трябва да напишем писмо поради причина като тази. Ние се разделихме без подновяване на договора с JYP [Entertainment], който стартира нашето начало с нас и работи усилено за нас до края, докато ние се радваме един на друг за бъдещето си.
Всички ние, членовете, ще започнем нов старт с хора, които заедно ще поемат отговорност за всяко от нашето индивидуално бъдеще. Пишем ви, тъй като ние искаме да кажем на нашите фенове първо. Знаем много добре, че никоя дума не може да компенсира наранените чувства и неловкото чувство, изпитвани от Ahgase. Въпреки това ние мислим, че има само едно нещо, което наистина можем да кажем на Ahgase като GOT7. Всички ние искаме да продължим да правим музика за Ahgase, да я споделим заедно и да продължим да прекарваме време в бъдеще заедно! Вместо да оставим спомените с Ahgase, които ни подкрепяха и бдяха над нас, които бяхме несъвършени в миналото, искаме да се стремим към бъдещето с тези спомени. Ако го направим реалност, вместо само лъч надежда, седемте ще ви впечатляваме за дълго време, докато всеки от нас израсне по различни начини. Обичаме ви, IGOT7.

Междувременно Youngjae написа:

Сега ще работя със Sublime Artist Agency. Благодаря на всички, които ми помагаха досега. Успях да науча много от изпълнителния директор Park Jin Young и изминалите осем години заедно бяха толкова щастливи, че се усещат като сън. Винаги ще ценя ценните спомени, които много хора ми дадоха, и никога няма да забравя колко съм благодарен.
Като Youngjae от GOT7 и Choi Young Jae, ще продължа да ви показвам по-добри страни от себе си и различни активности, така че очаквайте.
И към нашите Ahgase!!! Благодаря толкова много, че винаги се грижехте за мен и ме подкрепяхте. Обичам ви.

Стана ясно, че и Jackson води преговори със същата компания, като се уточни, че става въпрос по-скоро за бизнес споразумение с тяхната компания и лейбъла на изпълнителя, отколкото за договор с него.


Източник: Soompi


Comments


bottom of page