top of page
  • Team BKNews

Gong Hyo Jin и Kevin Oh обявиха плана си за брак


На 17 август медии съобщиха, че двамата ще направят малка сватба в Ню Йорк през октомври. В отговор компанията на Gong Hyo Jin сподели:

Gong Hyo Jin и Kevin Oh ще отворят нова глава в живота си заедно.
Тъй като това желаят и двамата, сватбата ще се състои през октомври в тесен кръг с близки роднини и познати.
Молим за щедрото ви разбиране, че няма да можем да споделим подробен график и място.
Молим, изпратете много благословии и подкрепа на предстоящите дни на двойката, докато предприемат ценна първа стъпка напред в живота си.

Заедно с новините Kevin Oh писа в Инстаграм лично за брака си. Той също сподели снимка на ноти за песен, която е композирал, а Gong Hyo Jin е написала текста.

Вероятно ще е по-уважително от моя страна да пиша на корейски, но това е лично и по-уместно е да го кажа на родния си език по възможно най-добрия и естествен начин.
Преди две години срещнах момиче. Любовта ни беше пълна, да, трудна понякога, но доказахме, че се нуждаем един от друг. В нея срещнах най-добрия си приятел за живот, моята сродна душа. И скоро ще мога да я нарека моя съпруга.
Тази есен ще се оженим тихо в родния ми град. Знам, че открадвам актриса, която е получила много любов в Корея, и вероятно би било по-уместно да направим церемонията публично в Сеул. Но поради егоистични причини исках да празнувам в присъствието на семейството си. Надявам се, че разбирате.
Толкова съм благословен да имам хора като вас, които ми позволиха да мечтая - вие, които ми дадохте незабравими моменти, вие, които ме преведохте през някои от най-мрачните ми моменти с любовта и подкрепата си. Знаете какво ви пиша, когато подписвам писмата и дисковете ви: "винаги обичай и бъди обичан". Научихте ме да имам кураж, да бъда по-добър мъж, да обичам повече. И имам още много да ви дам.
Подготвям нова музика също така. Надявам се да мога да я споделя с вас скоро.
Ново начало на живота ми и музиката ми. Нека дадем най-доброто от себе си да живеем най-добрия си живот заедно. Благодаря ви!

Източник: SoompiComentarios


bottom of page