top of page
  • Team BKNews

Bomin от Golden Child с фрактура на лицето; ще си вземе почивка от дейностите


Ето изявлението на Woollim Entertainment:

Първо, за жалост, имаме внезапни новини за феновете, които винаги са показвали безграничен интерес и любов към Golden Child.
Следобеда на 28 септември членът на Golden Child Bomin беше ударен в лицето с дървен голф стик, държан от друг човек, докато тренираше голф за индивидуалната си планирана дейност. Веднага му беше оказана спешна помощ и беше подложен на обстоен преглед.
Според резултатите от прегледа и мнението на медицинския персонал ще е необходима операция за лицева фрактура и координираме графика за операцията.
Като последва препоръката на медицинския персонал, че ще му е необходима рехабилитация, Bomin ще се съсредоточи върху лечението си и възстановяването си засега.
Следователно ще му е трудно да участва в планираните за Golden Child дейности и в бъдеще ще ви информираме, когато Bomin възстанови дейностите си.
Още веднъж се извиняваме, че предизвикваме тревога в много фенове с внезапните новини. Компанията ни ще даде най-доброто от себе си, докато мисли лечението и възстановяването на Bomin като главен приоритет.

Източник: Soompi


bottom of page