top of page
  • Team BKNews

Компанията на Go Yoon Jung предприема правни мерки срещу злонамерени коментари и подправени снимки


На 5 януари компанията на Go Yoon Jung MMA Entertainment пусна официално изявление, в което обявява, че ще предприеме правни действия срещу извършителите, публикували злонамерени коментари и подправени снимки на Go Yoon Jung.


Наскоро снимка от дипломирането на Go Yoon Jung от гимназията беше злонамерено подправена и разпространена онлайн. След това оригиналната снимка беше пусната със закъснение, доказвайки, че предишната е обработена с лоша умисъл.


Ето изявлението на компанията:

Първо бихме искали да благодарим на феновете, че подкрепят и обичат актрисата ни Go Yoon Jung.
В момента фалшива информация, злонамерено подправени снимки и постове, които нападат характера на артиста ни, се разпространяват безразборно в различни обявления в общности и социалните мрежи.
Относно това бихме искали да ви информираме, че ще предприемем силни правни действия срещу злонамерени постове, коментари с клевета и невярна информация, в които обект е нашият артист Go Yoon Jung.
Ще продължим да даваме най-доброто от себе си да защитаваме артистите ни и благодарим на всички още веднъж, че винаги подкрепяте и се грижите за Go Yoon Jung.
Благодарим.

Източник: Soompi

1 Comment


Kumiho
Kumiho
Jan 05, 2023

Време е компаниите да започнат да се грижат и да защитаваш личностите, които са при тях, все пак те им изкарват парите. :)

Like
bottom of page