top of page
  • bknmoni

Рапърката Giant Pink съобщи, че е бременна с първото си дете

Giant Pink ще става майка!

На 6 декември Giant Pink съобщи чрез социалните мрежи, че е бременна с първото си дете. Тя се ожени за дългогодишния си приятел, който не е знаменитост, през есента на 2020 г. В Инстаграм тя качи снимка на себе си и съпруга си, държейки снимка от ултразвук, и написа на корейски и английски:

Здравейте, Giant Pink е.
Сигурна съм, че се изненадахте от снимката. Хахаха. Причината да качвам килограми тези дни е заради това красиво бебе!
Вече съм в 23-ата седмица, така че то е твърде голямо, за да го скрия. Не мога да повярвам, че ще бъда майка. Наистина не мога да повярвам.
Спрях всичко заради бебето ни! Майчината любов е невероятна. Аз се отказах да пия алкохол, лягам си рано, ставам рано, храня се с много зеленчуци, слагам всички добри неща в стомаха си и приемам витамини. Опитвам се наистина много.
Още по-невероятното е, че направих песен с бебе в корема си. Този път заснехме музикален видеоклип. Както и да е, моля, очаквайте скоро новата ни песен.
Пренаталното образование се извършва в хип-хоп среда, тъй като класическата музика просто не е моя стил. Pink, ще се видим през април. Много красиво pink момче. Сигурна съм, че ще бъда като глупачка за сина си (Pink е рожденото име на бебето).


Поздравления! Източник: Soompi

Comments


bottom of page