top of page
  • Team BKNews

Geffen Records с извинение за отговор на директор на запитване относно Jimin

По-рано тази седмица фен на Jimin от BTS зададе въпрос в X за предварителния му сингъл “‘Smeraldo Garden Marching Band”.


Като тагна Geffen Records (дистрибуторът на BTS в САЩ), компанията майка Universal Music Group и Ray Kurzeka (старши вицепрезидент и началник на стрийминг отдела в Geffen), фенът написа:

Къде са предварителните поръчки в iTunes за песента на Jimin “‘Smeraldo Garden Marching Band”, която излиза на 28 юни? Също така осигурете версия за ЕС без произволни включвания, за да имате по-голямо влияние върху класацията за албуми в Обединеното кралство.

Ray Kurzeka отговори, като сложи линк на “us.” на Gracie Abrams с участието на Тейлър Суифт, и написа:

Песен на годината...

След като феновете изразиха възмущение от този отговор, който мнозина видяха като пренебрежителен или дори подигравателен, „GEFFEN СЕ ИЗВИНЯВА НА JIMIN“ започна да се налага в X.


На 27 юни местно време Geffen Records публикува следното изявление:

Служител на нашия лейбъл публикува само една публикация в личния си акаунт в социалните мрежи в отговор на запитване от фенове на Jimin. Това е направено по погрешка и по никакъв начин не отразява нито мнението на служителя, нито това на нашата компания. И той, и компанията дълбоко съжаляват, че това се е случило. Публикацията не е в съответствие с политиката на компанията за социалните мрежи.
Нашият екип се занимава с това директно и прилага засилени контроли в цялата компания, за да гарантира, че това никога повече няма да се случи. Докато разглеждаме този въпрос, ние молим феновете да се въздържат от всякакви лични нападки.
Искаме да ви уверим, че планираното издаване на втория солов албум на Jimin, „MUSE“, ще продължи по план без никакво влияние.

Източник: Сумпи


Comentarios


bottom of page