top of page
  • Team BKNews

Ga In от Brown Eyed Girls с глоба за употреба на пропофол


На 30 юни The Fact съобщиха, че Ga In е била глобена с 1 милион вона за употреба на пропофол между юли и август 2019 г.


Това беше разкрито поради обвинението срещу пластичния хирург „А“, който получи присъда в затвора за продажба на етомидат на няколко пациенти, включително Ga In, в 21 случая от 2019 г. насам и за инжектиране на пропофол на четирима души, включително Ga In. Ето изявлението на компанията й Mystic Story:

Миналата година срещу Ga In беше повдигнато обвинение относно употреба на пропофол и беше глобена с 1 милион вона. Въпреки че Ga In и компанията осъзнаваме, че това не е социално правилно действие, се извиняваме за това, че не се извинихме по-рано и причинихме повече тревога с внезапните новини.
Още повече, че е болезнено да съобщим новини, които не срещат очакванията на феновете, които са я очаквали с привързаност по време на дългия й период на размишляване. Най-много съжаляваме за това.
С натрупването на големи и малки неприятности по време на нейните дейности през годините, тя изпита силна болка и депресия, заедно с тежко разстройство на съня, и тя взе необмислено решение по време на този процес. Въпреки че личната болка на изпълнителя се е натрупала през последните няколко години поради ситуации, които не могат да бъдат обяснени, изпълнителят и агенцията, които трябва да бъдат заедно като едно цяло с него, не са успели да намерят разумен метод за избягване от тази [болка]. Ние изпитваме силна отговорност за това, че не сме перфектни като нейна компания.
В бъдеще Ga In и Mystic Story ще дадем всичко от себе си с грижа и искреност, за да поздрави феновете си и публиката по-зряло. Още веднъж се извиняваме, че предизвикахме тревога.

Източник: Soompi

bottom of page