top of page
  • Team BKNews

(G)I-DLE с ексклузивни разкрития за тяхното израстване и предстоящия им албум


Членовете на известната момичешка група (G)I-DLE застанаха пред списание W Korea, за да споделят през какво са преминали през 2020 г. и да обсъдят техния нов албум "I BURN".



Лидерът на групата Сойон сподели за своите преживявания в шоутата, в които е участвала - “Produce 101,” “Unpretty Rapstar" и “Queendom.” Тя си спомни, че когато е била трейни и е участвала в ‘Produce 101,’ ѝ е направило впечатление, че всяко от 101-те трейнита, които е срещнала, е имало своя индивидуалност, която го прави специален. Тя също така сподели и за своята любов към членовете.


Моите членове са толкова ценни за мен, че си мисля, че те ще са единствените ми приятели, от които ще имам нужда. Ние мислихме дълго за тема, която ще комбинира и шестте в един албум, който ще излезе януари. Убедена съм, че музиката прави стъпка напред от това, което е актуално в момента.


Уги, позната още със своя чар и дълбок глас, разкри, че това е било несигурност за нея.


Когато бях малка, имах висока температура и толкова много виках за майка си, че напрегнах гласа си. След тази случка гласа ми стана дълбок и дрезгав. Изглеждах като бебе по външност, но приятелите ми ми се подиграваха, че гласът ми е като на мъж.

Тя допълни:


Дори и след като преминах успешно прослушването, аз се съмнявах дали ще мога да стоя на сцената като певица заради гласа ми. След като получих правилно вокално обучение и ми казаха, че гласът ми е очарователен, нямаше как да не съм изненадана. Постепенно започнах да добивам увереност и сега мисля, че гласът ми е най-голямата ми сила.


По отношение на нейната популярност при жените, главната танцьорка Суджин каза през смях:

Аз нямах представа, че ще бъда толкова популярна сред жените. Хората ми казват, че намират моите бавни и чувствени танци за секси. Но мислите ми са заети да мислят за следващото движение. Когато танцувам, се опитвам да се фокусирам върху частите си.

Тя допълни:

Аз вярвам, че има определено чувство във всяко изпълнение. Харесвам изпълненията на Uhm Jung Hwa и Gain. Когато гледах изпълненията на тези двама артисти, си мечтаех за деня, в който и аз ще мога да покажа моята сексуалност. Нещо, което не е много мрачно, но кара зрителите да се усмихнат леко.


Мийон говореше за своя дебют в актьорството в уеб драмата “Replay”, като сподели:


Получих шанса да се върна назад към себе си, като изобразих изключително честния и прям характер. Винаги се замислям как изглеждам в очите на другите и мисля, че постоянно съм се крила. След като бях трейни за определено време, обвинявах навика си да повярвам, че съм добре, колкото и да се борех. Актьорството е като рецепта, чрез която мога да изляза от скривалището си.

По отношение на новия им албум, Мийон коментира:


По време на финалните изпълнения на нашия нов албум, някой се изказа с думите:
'Не е ли малко слабо?', но ние сме много уверени. Това е песен, която ние подготвихме, защото ни хареса и трябва да ни хареса, за да можем да я изпълним добре.


Шюхуа дискутира как се е срамувала от своята кожа, обяснявайки:


Има много хора, които ме питат защо не нося грим, не боядисвам косата си или не си лакирам ноктите. Не знам дали ми липсват тези неща в момента, но харесвам моето естествено Аз и мисля, че това е ценно. Аз винаги съм искала да кажа на хората, че трябва да се отделим от фиксираните стандарти за красота, за да покажем на всички различни неща. В резултат на това, ще живеем по-добре, ако зачитаме предпочитанията на другите.

Мини говори за своя дебют в ситкома “I Wish the World Would End Tomorrow”, където тя играе тайландската чужденка и студентка. Тя сподели:


Когато бях в средното училище, бях E.L.F, обсебена от Super Junior. Тъй като бях в Тайланд, когато Super Junior имаха концерт, не разбирах как чуждестранните фенове се чувстват. Откакто почувствах щастието да срещна артистите, които харесвам, искам да дам същото чувство и на другите.

Мини също описа пътешествието на (G)I-DLE, изпълнено с предизвикателства.


Не е имало нито един път, в който да не търсим друго ниво. Нашата предстояща песен ще бъде широко разпространена. Трябва да стигнем до Билборд. Казват, че мечтите ни винаги трябва да са големи.


(G)I-DLE ще направят своето завръщане с техния 4-ти мини албум " I BURN" на 11 януари.


Източник: Soompi

Работила по статията: Мони Колева

bottom of page