top of page
  • Team BKNews

Правният представител на G-Dragon с нова информация за разследването, свързано с наркотици


На 30 октомври адвокатът Kim Soo Hyun сподели:

Правният консултант на Kwon Ji Yong (G-Dragon) е - адвокат Kim Soo Hyun от K1 Chamber LLP.
Както вече бе разкрито, не е вярно, че Kwon Ji Yong е употребявал наркотици.
Във връзка с това Kwon Ji Yong нае адвокат и подаде декларация за намерение за доброволно присъствие в отдела за наркотици на столичната полицейска агенция в Incheon към регионалния следствен отдел с назначения адвокат тази сутрин.
Чрез декларацията за доброволно присъствие и писменото становище на адвокат, Kwon Ji Yong изрази намерението си активно да съдейства на разследването и за да разреши фалшивите обвинения колкото е възможно по-бързо чрез бърз процес на разследване за разкриване на истината, той заяви на полицията, че активно ще съдейства за теста за космени фоликули и теста за урина. В момента се обсъжда графикът му за доброволно присъствие.
Скорошни спекулативни фалшиви статии и видеа в YouTube относно този случай като назначаването на адвокат, който е бивш конституционен съдия, и прекалено високо адвокатско заплащане се пускат необмислено, но ние ясно разкриваме, че те изобщо не са верни и ще вземем строги правни действия срещу този вид спекулативни статии за разпространение на фалшива информация и клевета.

Източник: Сумпи留言


bottom of page