top of page
  • Team BKNews

Предварителният тест за наркотици на G-Dragon отрицателен; изпълнителят с изявление


На 6 ноември G-Dragon лично посети отдела за наркотици към Регионалния следствен отдел на столичната полицейска агенция в Incheon за разпит в 13:23 ч. След като четиричасовото разследване приключи, той говори с медиите.


В същия ден полицията извърши първоначален реагентен тест върху G-Dragon заедно със събрани проби от урина и коса за цялостен анализ от Националната служба по криминалистика. В отговор на запитвания относно резултатите от предварителния тест, G-Dragon заяви:

Резултатите се оказаха отрицателни. Аз също поисках спешно задълбочено разследване. Надявам се разследващата агенция да може скоро да пусне точните резултати колкото е възможно по-скоро.

Относно това дали е предал мобилния си телефон, той отговори:

Не съм, но ако е нужно в бъдеще и е в списъка с предмети за предаване, съм информирал полицията, че съм склонен да го предам.

Когато беше попитан дали планира да съдейства на допълнителни призовки за разпит, той отговори:

Ако ме извикат, ще съдействам.

Освен това беше попитан дали полицията е представила някакво доказателство, а G-Dragon отговори:

Нямаше никакви. Не вярвам, че ще има.

На въпроса дали мисли, че разследването в този ден е било неоправдано, G-Dragon отговори:

Не мисля, че е неоправдано. Полицията не преследва конкретно мен - тя просто си върши работата на база нечие изявление. Аз също мисля, че съм тук за разследването, защото е част от работата ми да отрека или по-точно - да докажа, че обвиненията са безпочвени. Затова не бих казал, че е неоправдано, но във всеки случай се надявам на справедливо решение и се надявам, че няма да се настоява за непроверени твърдения.

Относно подробностите за разследването, G-Dragon каза:

За това разследване само по себе си нито полицията, нито аз сме точно наясно с обстоятелствата. В крайна сметка полицията решава дали изявленията ми ще помогнат, или не, в разследването.
Аз самият още не знам подробностите, но искам разследващата агенция да пусне резултатите от разследването колкото е възможно по-бързо.

В обръщение към феновете си той каза:

Надявам се, че не се притеснявате прекалено. Надявам се да вярвате в мен и да чакате.

Източник: Сумпи

Comments


bottom of page