top of page
  • bknmoni

G-Dragon от BIGBANG за артистичния мироглед, работата по нова музика и още


За 13-тата годишнина на списание Dazed, те си партнират с G-Dragon от BIGBANG и модна къща Chanel.


В интервюто към фотосесията, G-Dragon разказва как е започнал работа с Chanel, за артистичния си мироглед и върху какво работи в момента. За работата с Chanel той каза:

Всеки вижда Chanel по различен начин, но аз обичам да се забавлявам с дрехите и да се наслаждавам да опитвам различни неща. Като започнем от Chanel, ‘луксозните’ модни брандове вече не се ограничават в типичните граници. Не съм само аз, идеята за ‘мъжко и дамско облекло’ въобще изчезна. Намирам всичко това за интересно и забавно.

G-Dragon сподели, че работи по нова музика от освобождаването си от военна служба насам. За това какво си записва на телефона, той отговори:

Вместо да си записвам бележки, аз се фокусирам тези дни много върху музиката и неща, свързани с BIGBANG. Търся ключови думи, свързани с това, и пиша текста. Тъй като прекарвам времето си по този начин, много от бележките ми са свързани именно с това.

По време на снимките, G-Dragon създаде свое произведение на изкуството и говори за артистичния си мироглед.

Мисля относно картините. Ето защо имам интерес към дрехите. Има причина за неща, които са странни, но готини, така че мисля, че ако опитам малко от всичко, ще мога да развия това, което ми подхожда и харесва. Вместо "да се развива", то дори става по-лесно. Стилът ще се променя, но се чувствам удобно, след като си избрах тема, върху която ще е моят стил. Как да го кажа? Сякаш 'това да си готин' става мое нещо. Започваш да се интересуваш все по-малко от тенденциите.




Източник: Soompi

bottom of page