top of page
  • Sakura

FNC Entertainment отговориха на обвиненията, че Keeho от P1Harmony в кибертормоз, расизъм и още


Keeho, който е част от новата група P1Harmony, беше обвинен в кибертормоз, расизъм, сексуално обективизиране на BTS и негативни коментари срещу групи, една от които EXO, чрез акаунт, който е притежавал (@busanwings в Twitter).


FNC Entertainment заявиха, че Keeho е делял профила с още седем души, с които се е запознал онлайн и постовете не са негово дело:

"Един от потребителите, който е споменал този конкретен проблем, е написал злонамерените постове за Keeho заради личните си чувства относно негов познат. Веднага щом са осъзнали, че не е истина, те са изтрили постовете си."

Keeho също написа изявление:

"Притежателят на акаунта бях аз и целият проблем беше моя грешка. Както и да е, бих искал да добавя, че в груповия чат, в който бях, споделяхме паролите си и влизахме взаимно в акаунтите си, за да туитваме от време на време. По това време близките ми приятели, с които бях споделил паролата си, туитваха на моя акаунт и го използваха често. Въпреки че това стана, притежателят на акаунта съм аз и това, че не знаех какво се туитва и публикува, е по моя вина. Още веднъж, искрено се извинявам."

Comments


bottom of page