top of page

Flower of Evil - драма за любителите на криминалните трилъриПървият епизод на “Flower of Evil” започна на 29 юли като в главните роли са Че Уон и И Джун Ги. Епизодите ще се излъчват всяка сряда и четвъртък по tvN от 22:50 часа корейско време.


Сюжетът на драмата се върти около Ча Джи Уон, която е детектив и Пек Хи Сонг- съпругът й. Двамата имат дъщеричка на 6 годинки – Пек Ън Ха.Пек Хи Сонг изглежда като отдаден съпруг и баща, но крие своето жестоко минало и живее под идентичността на друг човек.

Като детектив на убийства, работата на Ча Джи Уон е да разкрива, колкото се може повече тайни, в непрекъснатия си стремеж към истината. С ненаситно любопитство и непоколебима решимост да разрешава и най-трудните случаи, Джи Уон живее за работата си. Процъфтяваща от вълнението от разгадаването на мистерии и това, което идва от привличането на престъпници към правосъдие, тя винаги търси следващата улика. Когато обаче поема особено жесток случай, тръгва по тъмен път, който би могъл да разруши основите на щастливия ѝ живот. Решена да изправи този зъл психопат пред правосъдието, тя се гмурва все по-дълбоко в този случай, само за да открие, че престъпникът, който преследва, може да стои до нея през цялото време.


Освен актьорите, от които очакваме да се справят брилятно, „Flower of Evil“ използва и друг силен коз, а именно интересната промоционална кампания. Наскоро в популярен онлайн форум се появи публикация, озаглавена „Подозирам, че съпругът, който обичам от 14 години, е сериен убиец.“

Публикацията гласи:

"Ръцете ми треперят, докато се опитвам да напиша това. Страхувам се съпругът ми да не го прочете, но нямам към кого да се обърна, затова моля за съвет. За първи път срещнах съпруга си преди 14 години. Аз съм от типа хора, които вярват в това, което виждат...Мисля, че затова се влюбих в съпруга ми. Изглеждаше добре, но беше и непохватен… Даваше вид на човек, който не умее да лъже. Поинтересовах се от него и започнахме да се срещаме. Изглеждаше като някой, който няма опит в срещите. Имаше много моменти, с които да го свържа и да бъда внимателна с него, но мислех, че е добросърдечен човек. Можех да го видя как работи, за да се подобри. Така се оженихме, имахме красива дъщеря и заживяхме щастливо заедно. След много усилия и време, той се превърна добър съпруг и баща. Бях му благодарна и все още го обичам много. Но въпреки че го обичам и му се доверявам..., в главата ми започват да се въртят странни мисли. Работя като детектив в отдела за насилие. Наскоро имаше инцидент, който разследвам като възможна връзка с неразрешено дело на сериен убиец. В началото не можех да повярвам, но имам чувството, че виждам доказателства, свързани със съпруга ми. Не мога да говоря подробно за работата си, но ... трябва ли да нарека това инстинкт или интуиция? Мисълта, че съпругът ми може да е бивш сериен убиец ... Не знам как бих могла да измисля нещо толкова ужасно. Никога не съм обръщала голямо внимание на миналото му, но сега, когато това плашещо подозрение влезе в съзнанието ми, не мога да си го избия от главата ... Той е мой съпруг и баща на детето ми, но ако има вероятност това да е истина, не мога да реша кое е етично и морално да направя. За тези, които четат тази публикация, колко вярвате на човека, с когото споделяте живота си, на човека, когото обичате? Мислех, че доверието ми към него е силно, но не знаех, че може да се разпадне по този начин. А какво да направя, ако наистина се окаже заподозрян сериен убиец? Не, ами ако наистина е престъпникът? Трябва ли да го изпратя в затвора? Трябва ли да разкрия това, което знам пред обществото?"

В края на публикацията по-късно е добавено:

„Ако искате да знаете какво се случва по-нататък, моля, настройте се за новата драма „Flower of Evil“ в сряда и четвъртък по tvN. С участието на Джун Ги и Мун Че Уон на 29 юли от 22:50 часа по КСТ”.

Публикацията привлече вниманието на форума заради шокиращото си съдържание, но изненадващият обрат в края го направи тема, интересна и в социалните медии. Дори онези, които в началото заподозряха, че е измислица, се забавляваха, когато откриха, че е част от промотирането.

Comments


bottom of page