top of page
  • Sakura

Kim Yuna, шампион по фигурно пързаляне, и Ko Woo Rim от FORESTELLA потвърдиха планове за брак


На 25 юли THE FACT съобщиха, че Kim Yuna и Ko Woo Rim са във връзка и обмислят брак.


В отговор представител от компанията на Kim Yuna - All That Sports - потвърди:

В края на октомври в Сеул Kim Yuna ще се омъжи за вокалиста Ko Woo Rim. И двамата искат обикновена сватбена церемония със семейството, близки приятели и познати, така че сватбата ще е в тесен кръг, като няма да разкриваме датата и мястото. Молим за разбиране от феновете.

Компанията на Ko Woo Rim - BEAT INTERACTIVE - пусна следното изявление:

Имаме да споделим радостни новини относно изпълнителя на компанията ни Ko Woo Rim. Ko Wo Rim ще сключи брак с кралицата на фигурното пързаляне Kim Yuna през октомври.
Сватбената церемония ще бъде в тесен кръг, затова молим за щедрото разбиране на феновете и медиите, че не разкриваме конкретни подробности за датата на сватбата и мястото.
Ko Woo Rim срещна за първи път бъдещата булка през 2018 г. на поздравителна церемония за шоуто на леда All That Skate и след три години срещи, плодът на любовта им е под формата на брак.
Ko Woo Rim е завършил музикалния факултет на "Сеулския национален университет" и е член на мъжкия квартет FORESTELLA, който спечели “Phantom Singer 2” по JTBC. С тежкия си, но същевременно нежен и очарователен глас, солидни певчески умения и романтична чувствителност, той поздравяваше широката публика с множество албуми, концерти и излъчвани изпълнения.
След брака си Ko Woo Rim ще продължи да работи активно като член на FORESTELLA, вокалист и изпълнител. Моля, пратете много подкрепа за дейностите на Ko Woo Rim, докато показва по-зряла своя страна в рамките на стабилно семейство.
Благодарим.

Източник: Soompi

bottom of page