top of page
  • Team BKNews

FIFTY FIFTY повдигна наказателни обвинения срещу директора на ATTRAKT; групата с изявление


Правният представител на FIFTY FIFTY - кантората Barun - официално съобщи, че групата е повдигнала наказателни обвинения срещу Jeon Hong Joon за нарушение на "Закона за утежнените наказания и т.н. за специфични икономически престъпления (злоупотреба с доверие)".


Преди ATTRAKT членовете на FIFTY FIFTY първоначално са подписали с предишната компания на Jeon Hong Joon Star Crew Entertainment, но по-късно са били преместени в ATTRAKT преди дебюта си. Повтаряйки аргумент, който преди това кантората направи в съда, Barun твърди за конкретни финансови проблеми, произтичащи от средства и дългове, прехвърляни напред-назад между двете компании.


Междувременно членовете за първи път проговориха за настоящия проблем, като заявиха:

Ние сме Keena, Saena, Sio и Aran от FIFTY FIFTY.
Първо бихме искали да се извиним на всички, които ни обичат, че причиняваме толкова тревога.
Знаем, че има фенове, които ни вярват и ни чакат, и затова членовете на FIFTY FIFTY оставиха колебанията си и споделят позицията си.
Ние също знаем, че мнозина от вас са объркани от сегашното отразяване от медиите и пресата. Недоразуменията и обвиненията се трупат. Дълбоко бяхме шокирани от това и ни е тежко.
Но все пак вярваме, че има истина, която трябва да бъде разкрита въпреки трудностите. И имаме силната вяра, че феновете ни ще разберат и ще ни подкрепят дори повече, когато е потвърдено.
Членовете на FIFTY FIFTY получихме безкрайна любов и кураж от феновете. Имаме и много хора около себе си, които са работили упорито и са ни помогнали. Никога не сме забравяли, дори за момент, колко благодарни сме на феновете ни и всички, които ни подкрепяха. Ще го приемем със сърцето си и ще върнем благодарността си, като работим дори по-упорито в бъдеще.
Но първо искахме да използваме тази възможност да поправим грешното, което имаше в отношенията ни с компанията. И за да защитим музиката си, нямахме друг избор.
Така че след дълго обмисляне решихме да тръгнем по този път. Ще продължим да вървим напред, като вземаме внимателни решения, за да преодолеем сегашните обърквания и трудности.
Сърцето ни се къса да видим толкова неверни истории, съобщени в статии и социалните мрежи напоследък. Независимо от това, сме внимателни в коментирането на прекратяването на ексклузивните ни договори с компанията. Това не означава, че признаваме или приемаме съобщеното в медиите. Вярвахме, че да отнесем проблема в съда на база фактите, беше правилният начин да разрешим ситуацията. Надявахме се истината да бъде разкрита по време на процеса и правото ни да бъде гарантирано. Надяваме се дори до ден днешен.
За да осъзнаем тази надежда, ще продължим да събираме и предаваме материали и доказателства, основани на факти. Докато го правим, се надяваме да изясним всякакви съмнения и недоразумения.
Искрено се надяваме, че няма да критикувате прекалено въз основа на фалшиви подозрения и недоразумения, и ще погледнете фактите обективно.
Сега всеки от членовете е заедно в това и разчита на другите, за да устои.
Но това, което наистина искаме, е да продължим дейностите си като истински изпълнители в среда с доверие. Ще направим всичко по силите си, за да сбъднем това желание. Ще дадем най-доброто от себе си, за да се върнем в добра форма и да върнем благодарността към всички, които ни следят.
Благодарим.

Източник: SoompiComments


bottom of page