top of page
  • Team BKNews

Компанията на FANTASY BOYS ще предприеме правни действия срещу злонамерени слухове за Kim Gyurae

На 18 декември в онлайн общност започнаха да се разпространяват слухове, че Kim Gyurae и член на персонала в 20-те си години се срещат, наред със съдържание на съобщенията им.


В отговор компанията на FANTASY BOYS Pocketdol Studio пусна следното изявление:

Бихме искали да ви информираме за члена на FANTASY BOYS Kim Gyurae. [Kim Gyurae] наистина съжалява и размишлява за това, че е предизвикал разочарование и объркване не само в екипа и членовете, но и на феновете заради проблеми, свързани с личния му живот, които в момента се разпространяват без разрешение чрез социалните мрежи и онлайн общностите. Въпреки това искаме да ви информираме, че съдържанието на разговора, който се е разпространил, е подвеждащо.
Човекът, който е пуснал и разпространява съдържанието в социалните мрежи, продължава да клевети изпълнителя, като разпространява информация, различна от фактите, и злонамерено редактира разговорите, създавайки безпочвена фалшива информация. Молим ви да спрете да разпространявате снимки и съдържание, което може да причини нататъшно недоразумение, и да се въздържате от спекулации относно случилото се.
Наблюдавахме гореспоменатите факти, събрахме доказателства и идентифицирахме човека, пуснал и разпространил информацията без разрешение, и планираме да подадем жалба в местното полицейско управление този следобед. Освен това обмисляме допълнителни правни действия срещу посоченото лице не само за клевета на изпълнителя с неоторизирано пускане и разпространение [на съдържание], но и за различни незаконни действия като киберпрестъпления и сплашване. В името на артистите и феновете ние не само ще заведем съдебни дела, но и ще отговорим категорично на всички вторични вреди като необмисленото създаване, разпространение и възпроизвеждане на лична информация, свързана с изпълнителя, чрез допълнителни постове без никакво споразумение или снизхождение. Ще продължим да правим всичко възможно, за да управляваме нашите артисти. Още веднъж искрено се извиняваме.

Източник: Сумпи


Comments


bottom of page