top of page
  • Team BKNews

“Extraordinary Attorney Woo” обсъжда втори сезон


На 17 август изпълнителният директор на ASTORY Lee Sang Baek сподели надеждите и плановете да продуцира втори сезон на хитовата драма, като отбележи:

Благодарение на подкрепата на мнозина ще продуцираме втори сезон на “Extraordinary Attorney Woo”. Целта е да го излъчим през 2024 г.
Не е лесно да координираме графиците на актьорския състав и продуцентския екип, така че трябва да преминем през доста дискусии.

Изпълнителният директор също спомена, че няма да има промени в актьорския състав, режисьора, сценариста или продуцентския екип за втори сезон:

Стига да няма неочаквани промени, целта е да запазим поне 90 процента от членовете засега. Поради тази причина ще вземем необходимото време, за да се координираме, но планът да продуцираме втори сезон не се е променил.

Той обясни, че ще продължат да повишават интереса на зрителите към драмата чрез създаването на различно съдържание, използващо интелектуалната собственост на драмата, като уебтун, мюзикъл и мърч, докато се излъчи втори сезон.


Междувременно източник от канала ENA даде кратко изявление в същия ден:

Продуцирането на втори сезон в момента се обсъжда.

Някои души от основния актьорски състав в първи сезон също предполагаемо са споделили, че не са чули нищо конкретно относно това.


Източник: Soompi

Comments


bottom of page