top of page
  • albenacacheva

D.O. от EXO и Lee Se-hee ще участват в нов сериал


Актьорът Do Kyung-soo, който е известен и като D.O. от момчешката група EXO, и актрисата Lee Se-hee ще изпълняват главните роли в предстоящия сериал на KBS "Prosecutor Jin's Victory".


Новият сериал, който ще бъде излъчен през втората половина на тази година, ще се върти около лошо възпитания и буен прокурор Jin Jung (Do), който използва нестандартни и нелегитимни начини, за да изправя корумпираните власти пред съда.


Той ще бъде ръководен от режисьора Kim Sung-ho, който режисира прочувствения сериал на Netflix "Move To Heaven" (2021 г.), а сценарият ще бъде написан от Im Young-bin, която е съавтор на сценария на екшън сериала на JTBC "Sketch" (2018 г.).


Lee ще играе образа на прокурора Shin Ah-ra, която е хладнокръвна и има силна репутация на професионалист. Въпреки че Ah-ra е пълна противоположност на Jung, тя полага големи грижи и се интересува от него.


Този сериал ще бъде първият телевизионен сериал на Do, след като той беше освободен от задължителна военна служба през януари миналата година. От 2018 г. насам той беше прекъснал работа, за да служи в армията.


Lee, която дебютира през 2019 г. с уеб сериала "Fight Hard, Love Harder", наскоро стана известна, след като получи главна роля в семейния романтичен сериал на KBS "Young Lady and Gentleman", който завърши с 36,8% зрителски рейтинг миналия месец.


Източник: The Korea Times

Comments


bottom of page