top of page
  • Sakura

Yiren и Sihyeon от EVERGLOW са с коронавирус


Yuehua Entertainment пуснаха изявление:

Yiren от EVERGLOW’, изпълнител в компанията ни, получи потвърждение, че има коронавирус. Наскоро беше уведомена, че нейна позната е потвърден случай и посети медицинския център, за да бъде тествана. Диагнозата й беше потвърдена на 1 декември.
Всички членове на EVERGLOW също бяха тествани, тъй като живеят заедно. Shiyeon също беше тествана положително, а останалите членове - отрицателно.
Изпълнителите, служителите, които са пресекли пътищата си или са имали контакт с членовете, вече са преминали или преминават през тестване за Covid и веднага щом резултатите излязат, ще вземем следващи мерки и ще направим допълнително проследяване за хора, влезли в контакт.
Yiren и Sihyeon, които бяха тествани положително, ще следват мерките, определени от здравните власти. Въпреки че останалите членове бяха тествани отрицателно, и те, и персоналът, имащ контакт с Yiren и Sihyeon, ще се самокарантинират за две седмици.
Ще си сътрудничим активно с правителствените политики за провеждане на санитарни мерки в цялата компания и ще сведем до минимум риска от предаване и по-нататъшна инфекция и ще направим всичко възможно, за да управляваме непрекъснато нашите артисти.
Извиняваме се, че причиняваме безпокойство на всички.

Източник: Soompi

コメント


bottom of page