top of page
  • Team BKNews

Esther Yu с призив към феновете да спрат да критикуват екипа ѝ


Наскоро част от феновете на актрисата и певица Esther Yu отправиха критики към екипа ѝ за това, че е небрежен, не публикува достатъчно снимки и влогове или публикува съдържане с ниско качество, както и че не я промотира добре и не прави нищо, за да адресира негативните коментари за нея.


В дълъг пост Esther Yu коментира критиките и припомни на феновете си да бъдат разумни. Първото, което адресира, е оплакването, че студиото ѝ не поства достатъчно съдържание. Тя обясни, че с толкова ограничено съдържание е на практика невъзможно да има достатъчно за всички платформи, затова ако екипът публикува нещо, тя се въздържа:

Ако аз публикувам нещо, те няма да имат нищо за публикуване.

Актрисата коментира и останалите критики от феновете:

Понякога, когато не ми се говори, докато снимам реклами, не им позволявам да ме снимат, защото докато трае процесът, понякога трябва да запомням реплики или да работя извънредно, или просто съм уморена. Не искам постоянно да бъда снимана или да съм пред камерата. Също така ако имам чувството, че съдържанието зад кадър е скучно, може да не се снимам. Снимам влогове, когато съм свободна и пътувам, разбира се, мога да говоря постоянно пред камерата, защото не съм прекарала много време в работа, така че мога да отделя от енергията си за това. Не е ли най-важното да давам най-доброто от себе си във всичко, което правя?
Давам най-доброто от себе си да снимам зад кадър колкото мога, но за тежките и емоционални сцени кадрите от страна на драмата са достатъчни. Ако по време на тези сцени зад мен има прекалено много хора от персонала, ще ми повлияе в изграждането и показването на емоциите ми. За драмата най-важното нещо е финалният продукт, не процесът на снимки.
Пътуването е моето лично време. Въпреки че е мое лично време, снимам влогове почти всеки ден. Правя го по собствена воля, но това не значи, че всички трябва да бъдете такива. Нямате право да насилвате екипа ми да ъпдейтва със същото темпо като мен. Всичко, което се публикува, се нуждае от моето одобрение.
Също така не разбирам за какво се карате. Снимките ли не са достатъчни? Всеки има своите качества, не само персоналът ми, всичките. Знам, че го правите за мое добро, но имам собствена преценка. Ако персоналът ми не си върши работата както трябва, дори не трябва да им се карате вие, аз бих уволнила човека сама. Винаги казвам, че ще слушам и ще приемам логични предложения. Нямам нужда от хора, които не ме разбират или ми дават нелогични предложения.
Последно, надявам се приятелите ми и персоналът, работещ с мен, да са щастливи. Ако те са щастливи, и аз съм щастлива, ако те са тъжни, и аз ще бъда тъжна. Не само за тях, но и за феновете ми. Ако искате винаги да съм щастлива, нека се научим да разбираме мненията си. Не ми казвайте да бъда себе си, а действията ви да ме принуждават да бъда някоя друга.

Източник: Weibo


Comments


bottom of page