top of page
  • Sakura

ENOi се разпадат


Ето какво е изявлението на компанията им Kithewhale Entertainment:

Искрено благодарим на феновете, които ценят и обичат групата ENOi. Споделяме официалната ни позиция относно разпадането на групата и терминирането на договорите на членовете.
След дълга и задълбочена дискусия с членовете, и двете страни стигнахме до споразумение, че тримата членове Avin, Jinwoo и J-kid (с изключение на Laon, Dojin, Hamin и Gun) ще прекратят договорите си с нас, считано от 31 януари 2021.
Първо бихме искали да се извиним за неприятните новини на феновете, които винаги подкрепят ENOi.
Тъй като беше избор, който трябва да бъде направен внимателно, отне много време да се премисли. След дискусия решихме да уважим решенията на членовете.
Членовете Laon, Dojin, Hamin и Gun изразиха желанието си да останат с компанията. Активно ще ги подкрепяме за индивидуалното им промотиране. Ще им осигурим пълна подкрепа, за да бъдат по-активни с разнообразни дейности.
Също така изразяваме дълбоката си благодарност към Avin, Jinwoo и J-kid, които напускат компанията. Въпреки че официалните им договори приключват, искрено ще подкрепяме бъдещите им начинания.
Тъй като е важен въпрос, трябваше да отложим съобщаването на новините и искрено се извиняваме за това и че притеснихме феновете.
Последно, моля, продължавайте да подкрепяте четирите членове на ENOi - Avin, Jinwoo и J-Kid, които слагат ново начало.

Източник: Soompi

Comentários


bottom of page