top of page
  • albenacacheva

Enhypen ще издаде втори сингъл на японски език през майНа 3 май Enhypen ще пусне втория си сингъл на японски език. Това съобщи агенцията на групата Belift Lab във вторник.


Сингълът е озаглавен "Dimension: Senkou" и ще включва японските версии на "Drunk-Dazed", водещото парче от второто EP "Border: Carnival", и "Tamed-Dashed" от първото LP на групата - "Dimension: Dilemma." То ще съдържа и "Always" - втората оригинална песен на групата на японски език, която беше избрана за саундтрак на японска телевизионна драма.


"Senkou" означава светкавица на японски език.


Дебютният сингъл на групата в Япония, "Border: Hakanai" донесе огромен успех със себе си, след като бе издаден през юли 2021 г. Песента оглавява дневната класация за сингли на Oricon в продължение на седем последователни дни и след това зае първото място в седмичната класация. Момчешката група е първата в историята, която оглавява седмичната класация с дебютен сингъл. Песента получи платинен сертификат от Асоциацията на звукозаписната индустрия на Япония с повече от 350 000 доставени копия.


Източник: The Korea Herald

Opmerkingen


bottom of page