top of page
  • bknmoni

Петима от членовете на ENHYPEN с положителни тестове за COVID-19

Пет от членовете на ENHYPEN са диагностицирани с COVID-19.

На 2 септември агенцията на групата BELIFT LAB съобщи, че членовете Jungwon, Heeseung, Jay, Jake и Sunghoon са с положителни резултати за COVID-19, след като са постъпили в карантина след близък контакт със заразен.


Здравейте.
Това е BELIFT LAB.
Членовете на ENHYPEN Jungwon, Heeseung, Jay, Jake и Sunghoon са диагностицирани с COVID-19, докато са били в карантина.
След потвърждението на случай на COVID-19 на производствен обект, ENHYPEN решиха да влязат в превантивна карантина от четвъртък, 26 август, която беше потвърдена от здравните власти в петък, 27 август, заради близък контакт с болен. По време на карантината Jake прояви симптоми на кашлица и треска в неделя, 29 август, и след като съобщи симптомите на близкия здравен център, той си направи ПСР тест. Сутринта на 30 август резултатът му излезе положителен. Впоследствие Jungwon, Heeseung, Jay и Sunghoon започнаха да проявяват подобни симптоми в понеделник и отново чрез ПСР тестове потвърдихме диагнозата COVID-19. Следвайки инструкциите на здравните органи, ще предприемем необходимите мерки, включително назначение и преместване в лечебни заведения, ако се наложи; в момента членовете показват леки симптоми.
След потвърждение на случай на COVID-19 в сряда, 25 август, всички включително и артистите ни, бяха подложени на тестване, което потвърди тогава, че са с отрицателни резултати, но въпреки това последва доброволна карантина от тяхна страна; възможността за по-нататъшно разпространение е ниска.
Всички наши артисти и персонал, подложени на самокарантина, наблюдаваха внимателно здравето си и бързо провеждаха ПСР тестване веднага, щом усетят, че се появят симптоми.
Извиняваме се на всички фенове, че ги обезпокояваме заради това, че не успяхме да предотвратим разпространението на инфекцията, въпреки усилията ни да гарантираме предпазните мерки на място. Нашата компания ще осигури пълна подкрепа за бързото възстановяване на членовете, поставяйки здравето и безопасността на нашите артисти като наш най-висок приоритет. Освен това ще продължим да си сътрудничим изцяло с искания и инструкциите от държавните здравни органи.
Благодарим Ви.

Пожелаваме бързо възстановяване на членовете на ENHYPEN! Източник: Soompi

Comments


bottom of page