top of page
  • bknsashka

Elkie отвори свой YouTube каналИзминаха по-малко от две седмици, откакто Elkie официално прекрати договора си с Cube Entertainment и напусна CLC, но тя вече изгражда новия си път като самостоятелен артист. Бившата звезда на CLC откри собствен канал в YouTube.


На 3 февруари Cube Entertainment потвърди, че Elkie ще напусне както компанията, така и групата. Докато много фенове на CLC се тревожеха, че може да мине известно време, докато отново видят нови дейности от Elkie, изглежда че Cheshire вече няма за какво да се притеснява. От 12 февруари тя официално има собствен канал в YouTube.Наречен ELKIE Official, каналът се откри с уводно видео, в което Elkie пожела на феновете щастлива Лунна Нова година на мандарин, кантонски и корейски.


Тя също сподели кадри от някои от нейните фотосесии през последните месеци.

В рамките на първите пет часа от пускането на канала си, Elkie събра над 5000 абонати, а сега има повече от 13 000.

С първия си видеоклип Elkie обеща да качи повече съдържание, показвайки ежедневния си начин на живот, задкулисни клипове от кариерата си и музиката си. Докато Elkie вероятно ще се върне към 11-годишната си актьорска кариера, феновете скоро може да очакват и солови песни от нея.
Цялото видео може да гледате тук!


Източник: Koreaboo

Comentários


bottom of page