top of page
  • Hyani

ЕКСКЛУЗИВНО: Интервю с двойника на Jonghyun

Актуализирано: 16.02.2022 г.

Да започнем с представяне. Как се казваш, на колко години си и от къде си?

Цялото ми име е Ittirut Klugpremjit, прякорът ми е Ван (традиционно за Тайланд, прякорът е кратко име), на 29 от Тайланд.


Разкажи ни малко повече за професията и хобитата ти.

Работя като фотограф на свободна практика. Приемам всякакъв тип поръчки - портрети, мода, сватбена фотография, интериор и градска среда, но от скоро често правя портретни снимки на DJи и водещи. Относно хобитата ми, често играя онлайн играта Ragnarok mobile или просто се разпускам с гледане на филми и слушане на музика.


Ти си много артистична личност. Каза, че релаксираш, гледайки филми. Има ли определен жанр, който предпочиташ? Освен корейската музика, харесваш ли и корейските драми?

Харесвам фентъзи филмите и анимациите. Относно корейските драми -рядко гледам, защото ги мисля за твърде дълги и напрягащи. 😂


Разкажи ни за себе си по време на гимназията. Как би се описал сега и какви разлики намираш?

Когато бях по-малък не мислех много за образованието (да, мързеливо момче съм...) Вярвах, че имам способности, но не им обърнах особено внимание, заради което се справях зле с всичко в живота. Към днешна дата получих добри шансове от хора, които се отнесоха мило с мен. Израснах и станах възрастен човек, научих се да се справям със самия себе си. Сега имам семейство и приятелка, които обичам ужасно много, което ме кара да работя здраво и да се старая повече от обикновено. Накратко...напоследък животът ми е постоянно изпълнен с работа, но се забавлявам с това.


Точно както се влюбваш в човек, трябва да се влюбиш и в професията си, за да бъдеш успешен. Какво обичаш най-много във фотографията и в приятелката си?

С приятелката ми сме двойка от 10 години. ^^ Тя е добър човек: честна и мила; подкрепя ме във всичко, което правя в живота без негативни думи. Относно работата ми... хубаво е, че се срещам с различни хора, когато снимам. Научавам повече за тях, професиите им, държанието им и мнението им по различни въпроси. Така социалните ми контакти ми помагат да се развивам, научавайки нещо от всеки от тях, а освен това се чувствам удовлетворен, защото клиентите ми харесват и оценяват моята работа. За мен мнението на клиентите определя успеха ми като фотограф.


Според теб какво е важното за перфектната снимка и перфектната връзка?

Аз съм много методичен човек, затова намирам, че важно за перфектната снимка, е отделянето на време за всеки детайл, а също и това да бъда отворен за критика от клиента, защото неговото удовлетворение е целта на услугата ми. А относно връзките, мисля че всеки е способен на перфектните неща. Израстваме в различни култури, различни семейства и с различно възпитание, затова важното в една дълга връзка, е симпатията. Трябва да разговаряме по различни въпроси по-емоционално, а след това да се адаптираме заедно малко по малко.


Какви снимки предпочиташ да правиш: портретни, пейзажни или друг вид? Какви цветове предпочиташ?

Обичам да правя портретни снимки. ^^ Отдава ми се, знам как да покажа хубавата светлина на човек и дори да му измисля добра поза. 😂 Относно любимите ми цветове... харесвам черно-бялата гама и червеното 🙂

Благодаря ти, че ни разказа за страстта си към фотографията и жената до себе си.

Имаш още една страст в живота - Shinee.

От кога си техен фен?

Станах Shineeworld преди около 8-9 години, защото приятелката ми ме запозна с тях и се заинтересовах.


Бил ли си някога на техен концерт?

Да, веднъж в Япония, веднъж в Корея, два пъти в Тайланд и веднъж на концерт на Джонгхюн.


Как се почувства първия път, когато ги срещна? Моля, сподели с нас какви емоции изпита.

Никога до този момент не бях във фенклуб на група. Shinee бяха първите, които ме направиха истински фен. Първо само слушах музиката им, но първия път, когато ги видях на живо на концерт в Токио с приятелката ми, те ми направиха голямо впечатление - бяха удивителни. Беше вълнуващо да се забавлявам заедно с тях. Талантът им и уменията им на шоумени не ми позволяваха да откъсна очи от тях, много са талантливи. 👍👍 Оттогава им се възхищавам като айдъли, особено на Кий като модна икона и Темин като най-добрия танцьор. Затова те са ми баяси.


Ти и Джонгхюн си приличате много, естествена ли е приликата или е търсен ефект?

Имате предвид дали съм се подлагал на операции, за да си приличаме? Отговорът е не, не съм правил нищо, за да имаме подобен външен вид, просто е случайност. Така пораснах. ^^ Не съм правил нищо с лицето си, но може би е, защото майка ми и неговата майка си. Затова си приличаме малко.Виждал ли си го на живо и забеляза ли някой от членовете на групата приликата ти с Джонг?

Той самият забеляза, когато се срещнахме на концерта им в Тайланд. Косплейвах го като в " Married to the music " ерата и докато обикаляха сцената, Темин ме забеляза и ме посочи на Джонг. Показахме си малки сърца. На следващия ден спечелих шанса да посетя fansign събитие и среща с Джонгхюн. Това беше първия път, когато го видях от близо и хората наоколо забелязаха приликата. Не знаех какво си мисли, просто го помолих да проведем hi - touch -a.По време на hi - touch-а, открихте ли други прилики помежду си, в характера и излъчването Ви?

Да, мисля, че има много прилики. Той е като мен, просто малко по-красив. 😂 Гледаше ме странно и се усмихваше - не казахме нищо. Беше просто hi - touch..., но преди да се срещнем са се случвали забавни съвпадения. Например да си боядисаме косата в един и същи цвят по едно и също време (заради което хейтъри са ме обвинявали, че го имитирам).


Случвало ли се е фен да се припознае?

Понякога, изтръпват в първия момент, но после разбират, че не съм Джонг.


Очевидно е, че имаш близки черти на лицето с Джонг, но ако трябва да се асоциираш с някой член на групата, кой би избрал и защо?

Мисля че Кий, защото той е модната ми икона. Смятам, че модата е унисекс - неопределено за мъже или жени. Всеки може да носи, каквото пожелае и Кий е този, който има уникален собствен стил.


Към този момент Van практикува професията си като фотограф.

Година след като екипът ни разговаря с него, той предложи брак на дългогодишната си приятелка. Обявяването на новината, че бъдещата му съпруга е казала заветното "ДА", той направи чрез казване на 2 снимки в инстаграм, като едната е снимка с артикул на SHINee върху китките им, направена преди 10 години, а втората е снимка с годежните пръстени върху ръцете на двама им.


Ние желаем дълги години щастлив семеен живот заедно!


Comments


bottom of page