top of page
  • Sakura

Компанията на Lee Seung Gi с изявление след слухове за брак с Lee Da In


На 24 май компанията на Lee Da In потвърди, че тя се среща с Lee Seung Gi. Повече можете да прочетете тук:


Новата компания на Lee Seung Gi Human Made, тъй като след новините, актьорът напусна миналата си компания, за да основе своя собствена (Повече можете да прочетете тук: https://www.bknewss.com/post/leeseunggi-napuska-hookentertainment ), пусна ново изявление отново връзката им:


Здравейте, това е новата компания на актьора и певец Lee Seung Gi - Human Made. Първо бихме искали да се извиним, пускаме това изявление късно заради процеса по основаване на компанията.
Както медиите съобщиха, Lee Seung Gi изпитва положителни чувства към актрисата Lee Da In и са на етап, в който бавно се опознават.
Въпреки това Ви молим да се въздържате от безпочвени спекулации и непотвърдени статии и се надяваме, че ще гледате добре на връзката им и ще ги подкрепяте.
В допълнение бихме искали да изразим безкрайната си благодарност към изпълнителния директор на Hook Entertainment, компанията, в която Lee Seung Gi прекара 18 години, започвайки от дните си на трейни, Kwon Jin Young, както и на цялото семейство на Hook Entertainment. Ще продължим да се подкрепяме в бъдеще.
Молим Ви да продължите да показвате подкрепата си за артиста на Human Made Lee Seung Gi в новото му начало. Благодарим.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page