top of page
  • albenacacheva

Doyoung от NCT ще участва в нова романтична драма


Doyoung от NCT ще вземе главната мъжка роля в нова романтична драма. На 21 февруари SM Entertainment официално обяви, че той ще участва в новата драма на TVING "To X Who Doesn't Love Me".


"To X Who Doesn't Love Me" ще разкаже историята на магическа тетрадка, която може да накара всеки да се влюби в притежателя ѝ за един месец. Doyoung ще играе главната роля на Jung Shi Ho - студент, който е бил травмиран от болезнено преживяване в началното училище. Jung Shi Ho, приятел на главната героиня Seo Hee Soo, която ще бъде изиграна от Han Ji Hyo, е единственият, който знае тайната на магическата тетрадка. Той е загрижен, когато тя решава да използва тетрадката, за да започне едномесечен романс.


Doyoung коментира:

"Истински съм благодарен, че ми се откри още една ценна възможност да играя. В името на моите фенове и на хората, които вярват в мен, ще направя всичко възможно, за да мога да ви покажа добри неща."

Миналата година Doyoung направи актьорския си дебют в уеб драмата "Midnight Cafe 3: The Curious Stalker", а наскоро усъвършенства актьорските си умения и на сцената в мюзикъла "Мария Антоанета".


Премиерата на "To X Who Doesn't Love Me" е насрочена за юни.


Източник: Soompi

bottom of page