top of page
  • Team BKNews

Munik напуска DKZ


На 28 февруари компанията на DKZ Dongyo Entertainment официално съобщи, че Munik ще се оттегли от групата, но ще остане в компанията:

Първо искрено благодарим на всички фенове, които винаги подкрепят DKZ. Бихме искали да направим съобщение относно бъдещето на Munik, който е във временна пауза, както и за плановете на DKZ за групови дейности.
Munik, който от дълго време е в пауза, в момента дава всичко от себе си, за да срещне феновете си отново. Но след дискусии с компанията ни за бъдещите му дейности, в крайна сметка беше решено, че Munik ще приключи с активностите си като член на DKZ и ще напусне групата. Вместо това ще поздрави феновете с чисто нови дейности в бъдеще.
Следователно бихме искали да ви информираме, че след напускането на Munik DKZ ще продължат груповите си дейности като шестчленна група.
Въпреки че Munik се оттегли от екипа, договорът му с Dongyo Entertainment не е прекратен. Ще дадем всичко от себе си, за да подкрепяме Munik напълно, за да може да се срещне с феновете си в близко бъдеще чрез нови дейности.
Извиняваме се на феновете, които сигурно са изненадани от внезапните новини, и молим за топлата ви подкрепа към бъдещите дейности на Munik. Благодарим.

Източник: Soompi

Bình luận


bottom of page