top of page
  • Team BKNews

Компанията на DKZ коментира съобщената връзка на родителите на Kyoungyoon със сектата JMS


“In the Name of God: A Holy Betrayal” е нова документална поредица, която разкрива лидери на секти и ужасяващите им практики. Една от сектите, за които става въпрос, е JMS Providence, позната още като Christian Gospel Mission, основана от лидера и осъден изнасилвач Jung Myung Seok, за когото се казва, че сексуално е експлоатирал много от младите си последователи.


След като поредицата придоби популярност, се разпространи списък на адреси с предполагаемо свързани със сектата и това, което привлече внимание, беше, че единият адрес е на кафене, управлявано от родителите на Kyoungyoon.


На 7 март Dongyo Entertainment пуснаха следното изявление:

Първо бихме искали да се извиним на всички, които сигурно са се почувствали некомфортно заради съдържанието, публикувано в онлайн общност днес.
Относно бизнеса, управляван от семейството на Kyoungyoon от DKZ, който в момента се обсъжда онлайн и в социалните мрежи, след като се допитахме до Kyoungyoon и семейството му, се оказа, че преди да получи сигнали от много хора и да види съдържанието на поредицата, той е вярвал, че въпросната организация е била просто обикновена църква, която родителите му посещавали, и никога не е срещал или бил наясно с информацията в поредицата.
Веднага щом Kyoungyoon научи истината днес, той лично провери съдържанието на поредицата и беше ужасен. Бизнесът, който се ръководеше от семейството му, веднага преустанови дейността си и след проверка на всички аспекти по отношение на въпросната организация, е напуснало и църквата по същото време. Информираме ви недвусмислено, че от сега нататък няма да имат връзка с организацията.
Като някой, чиято работа включва получаването на много любов, Kyoungyoon дълбоко съжалява, че не е успял да проучи добре нещата, свързани с него. Въпреки че невежеството не е извинение, никога не е имал дори малкото желание да действа в интерес на въпросната организация или да защитава престъпленията ѝ, така че ви молим да се въздържате от крайни спекулации и споменавания.
Още веднъж се извиняваме на всички, които са се почувствали некомфортно заради този въпрос, и нашата компания ще подкрепя Kyoungyoon, за да стане изпълнител, който внимателно проучва обкръжението си и всички въпроси, свързани с него.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page