top of page
  • Team BKNews

Lee Do Hyun и Lim Ji Yeon от “The Glory” потвърдиха, че са във връзка


На 1 април Dispatch съобщиха, че двамата колеги от “The Glory” са започнали да се срещат след запознанството си на снимачната площадка на драмата. Според статията двамата проявили интерес един към друг след пътуване на актьорския състав през миналото лято.


Dispatch също пуснаха снимки от пътуванията и срещите им заедно. За едните се твърди, че са снимки на двойката при паркинга към жилищната сграда на Lee Do Hyun, където те снимали малък снежен човек, направен от тях, и го сложили върху колата на Lee Do Hyun.


Според Dispatch, Lee Do Hyun лично изпратил Lim Ji Yeon вкъщи след вечеря на персонала на “The Glory” през януари, посетена и от колегите му Song Hye Kyo, Park Sung Hoon, Yeom Hye Ran, Jung Sung Il, Kim Hieora, Cha Joo Young и Kim Gun Woo, както и от сценаристката Kim Eun Sook. Казва се, че Lee Do Hyun се е нарекъл "мениджърът на Lim Ji Yeon" и статията предполага, че реалните мениджъри били наясно с връзката им.


Освен това двойката се насладила на среща с шоколад на Белия ден (романтичен празник, който се празнува в Корея на 14 март) в квартала на Lee Do Hyun.

В отговор на статията на Dispatch компанията на Lim Ji Yeon Artist Company потвърди:

Lim Ji Yeon и Lee Do Hyun преминаха от това да бъдат близки колеги до етапа внимателно да се опознават един друг по-добре с положителни чувства.
Ще сме благодарни, ако гледате топло на тях.

Компанията на Lee Do HyunYuehua Entertainment подобно отбележи:

След като са прекарали известно време като близки колеги, двамата са развили интерес един към друг и внимателно се опознават.

Източник: Soompi

Comentários


bottom of page